Forum » Hlajenje in modifikacije » Modanje (poslikava) ohišja
Modanje (poslikava) ohišja
AcidX ::
Lp
Ze na vecini forumih sem to uprasal in nikjer odgovora da gdo zna,tako da bom se tukaj vprasal zanima me ce se gdo profesionalno ukvarja z pc moddingom ( bol podrobneje moddingom ohisja )
ker zelim imeti 1 ohisje ampak nikjer ne najdem nbenga ki bi to spravu skup sam pa nazalost nimam teh sposobnosti
[moderator] Spremenil naslov teme.
Ze na vecini forumih sem to uprasal in nikjer odgovora da gdo zna,tako da bom se tukaj vprasal zanima me ce se gdo profesionalno ukvarja z pc moddingom ( bol podrobneje moddingom ohisja )
ker zelim imeti 1 ohisje ampak nikjer ne najdem nbenga ki bi to spravu skup sam pa nazalost nimam teh sposobnosti
[moderator] Spremenil naslov teme.
- spremenil: gfighter ()
Shark-357 ::
Tule nas je kar dosti pc modderjev tako da to ne bo problem..
Odvisno pa je kaj si želiš in koliko si pripravljen zato odšteti...
Odvisno pa je kaj si želiš in koliko si pripravljen zato odšteti...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shark-357 ()
AcidX ::
Upam da se nebo gdo smejal
Zelim nekaj takega , samo drug napis izrezan ter mogoce se kaksna sprememba
Denar je pa odvisno od tistega ko bo to delal , on bo povedal koliko zeli da naredi to
Zelim nekaj takega , samo drug napis izrezan ter mogoce se kaksna sprememba
Denar je pa odvisno od tistega ko bo to delal , on bo povedal koliko zeli da naredi to
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: sid911 ()
sid911 ::
Khmm, konkretne ponudbe se naj opravljajo preko ZS, prosim.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
WinsuckeR ::
Cilj modanja je v tem da si ponosen ker si to sam naredil.. drgac pa pojdi na slo-mod (www.slo-mod.com) oz cool-pc (forum)(www.cool-pc.org).
Bi pa za tole potreboval lasarsko rezanje stranice (baje lahko zrihtam),oz vodni izrez..tiste korenine se bi dalo narest z kuefixom in izbrusit..seveda potem vse samo se presprejas in prebavas.Plexi pa lahko izrezes na roke z modelarsko zagico.
Sam bi vrjetno imel sposobnost kaj takega narest..samo nimam casa-sploh pa za druge nebi delal-niti nimam denarja za materjal..poizkusi na Slo-modu..bi pa na tvojem mestu prej vprasal za starost kot za ceno .
Bi pa za tole potreboval lasarsko rezanje stranice (baje lahko zrihtam),oz vodni izrez..tiste korenine se bi dalo narest z kuefixom in izbrusit..seveda potem vse samo se presprejas in prebavas.Plexi pa lahko izrezes na roke z modelarsko zagico.
Sam bi vrjetno imel sposobnost kaj takega narest..samo nimam casa-sploh pa za druge nebi delal-niti nimam denarja za materjal..poizkusi na Slo-modu..bi pa na tvojem mestu prej vprasal za starost kot za ceno .
WinsuckeR ::
To najbi bilo lepilo drugace..Se pa pregnete in ko se strdi se popolnoma prilepi na podlago,otrdi in je podobno nekakšni plastiki.Je pa tut dost drago. Hja no-poglej v kksno trgovino z lepili in to robo(graditelji..mavrice).Paa 100% sm da sem narobe napisal .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodam ohišjeOddelek: Strojna oprema | 2336 (1487) | galu |
» | Full Cover bloki 2006 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6157 (4026) | igor0203 |
» | Nakup odpulenega ohišjaOddelek: Kaj kupiti | 1242 (1061) | Fly.MaCh!nE |
» | Kako pritrditi plex steklo na ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2019 (1738) | DimmniBurek |
» | Potrebujem pomoc pri modificiranju racunalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2906 (2413) | Blue22 |