Forum » Kaj kupiti » GPS Navigacija za v avto
GPS Navigacija za v avto
vidi ::
Zanima me, kakšne imate kaj izkušnje z navigacijskimi sistemi za v avto.
Vem, da je na tem področju dominaten Garmin, mene pa zanima, kako se kaj obnesejo stvari tudi na dlančnikih.
Ali kdo ve, katere karte je čimbolj splošna (vsebuje čimveč mest) za področje Italije, Avstrije, Nemčije, Švice, Francije in Španije?
Kaj se mi splača kupiti, če želim imeti navigacijo po omenjenih državah (nimam izkušnje z nobenim sistemom in ne vem, koliko zadeve stanej, ali je potrebno vsako državo posebej kupit, kako je z mesti.....)?
Koliko naj bo velika kartica? Skratka kaj bi kupili vi, če bi želeli imeti v avtu prenosni GPS z vsemi kartami naloženimi (ali je to mogoče samo dodajati ali je potrebno kartice menjati?)? Vaša mnenja in izkušnje?
Vem, da je na tem področju dominaten Garmin, mene pa zanima, kako se kaj obnesejo stvari tudi na dlančnikih.
Ali kdo ve, katere karte je čimbolj splošna (vsebuje čimveč mest) za področje Italije, Avstrije, Nemčije, Švice, Francije in Španije?
Kaj se mi splača kupiti, če želim imeti navigacijo po omenjenih državah (nimam izkušnje z nobenim sistemom in ne vem, koliko zadeve stanej, ali je potrebno vsako državo posebej kupit, kako je z mesti.....)?
Koliko naj bo velika kartica? Skratka kaj bi kupili vi, če bi želeli imeti v avtu prenosni GPS z vsemi kartami naloženimi (ali je to mogoče samo dodajati ali je potrebno kartice menjati?)? Vaša mnenja in izkušnje?
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
Dej kup si liziko!
sportaš ::
Specifikacije in cene jst zmeri na teli strani pregledam. Cene cestnih navigacij se tm pr 45k začne (en Garmin z majhnim ČB zaslonom). Sej pr enih maš že v imenu napisan če ma kako kartografijo zraven, drgač pa pod lastnosti poglej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12352 (11593) | bond007 |
» | Navigacija NAVIGON (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 25464 (14594) | madmitch |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17510 (13237) | AtKo |
» | GPS navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 7432 (5941) | Fl[A]sH |