» »

Baterija za ACER Prenosnik

Baterija za ACER Prenosnik

BrokenSouŁ ::

Pozdravljeni!

Odločil sem se da bom podalšal delovanje mojega prenosnika in kupil zan Li-on 4400MAh baterijo, ampak ko sem pogledal ceno ki je bila okoli 60.000 SIT ali pri eni firmi 45.000 SIT mi je dobesedno minlo?

Me zanima. če bi se kje v slo. dalo dobiti, novo baterijo ali orginal za od firme ki dela za acer baterije ali pa od kere da koli fiorme ampak da paše v prenosnik.

billy ::

Baterije so tako drage ja :) Za sony pride long lihe skoraj 100k :)

Voyager ::

Ali imajo prenosniki (recimo Acerjevi) lahko dodatno baterijo za daljse delovanje in kam se pravzaprav vstavi? Se "primarna" baterija pusti v prenosniku in se dodatna vstavi nekam drugam oz. ali se "primarno" zamenja z dodatno? Se da pri nakupu prenosnika, kupiti bolj zmogljivo baterijo že v trgovini pri nas? No če se komu da naj se prosim malce razpiše kakšne so variante za podaljsanje delovanja prenosnikov

billy ::

Mislim da za acerje ni dodatnih baterij, vsaj za te poceni verzije. Obstaja pa zanimiv dodatek, univerzalna baterija, katero se priklopi tja not kamor se da napajalni kabel. S tem pa lahko kateremukoli laptopu podaljšaš življensko dobo :)

Cena?..odvisno od modela, šibkejši je nekje 50 tisoč, močnejši pa nekje 85. Torej približno takšne cene kot so za dodatne baterije...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14916931 (7892) Seb4

Nakup prenosnika? (strani: 1 2 )

915423 (4312) Stepni Volk
»

Kakšen prenosnik???

81317 (1194) kuskus13
»

Prevare pri prenosnikih

Oddelek: Strojna oprema