Forum » Kaj kupiti » Baterija za ACER Prenosnik
Baterija za ACER Prenosnik
BrokenSouŁ ::
Pozdravljeni!
Odločil sem se da bom podalšal delovanje mojega prenosnika in kupil zan Li-on 4400MAh baterijo, ampak ko sem pogledal ceno ki je bila okoli 60.000 SIT ali pri eni firmi 45.000 SIT mi je dobesedno minlo?
Me zanima. če bi se kje v slo. dalo dobiti, novo baterijo ali orginal za od firme ki dela za acer baterije ali pa od kere da koli fiorme ampak da paše v prenosnik.
Odločil sem se da bom podalšal delovanje mojega prenosnika in kupil zan Li-on 4400MAh baterijo, ampak ko sem pogledal ceno ki je bila okoli 60.000 SIT ali pri eni firmi 45.000 SIT mi je dobesedno minlo?
Me zanima. če bi se kje v slo. dalo dobiti, novo baterijo ali orginal za od firme ki dela za acer baterije ali pa od kere da koli fiorme ampak da paše v prenosnik.
Voyager ::
Ali imajo prenosniki (recimo Acerjevi) lahko dodatno baterijo za daljse delovanje in kam se pravzaprav vstavi? Se "primarna" baterija pusti v prenosniku in se dodatna vstavi nekam drugam oz. ali se "primarno" zamenja z dodatno? Se da pri nakupu prenosnika, kupiti bolj zmogljivo baterijo že v trgovini pri nas? No če se komu da naj se prosim malce razpiše kakšne so variante za podaljsanje delovanja prenosnikov
billy ::
Mislim da za acerje ni dodatnih baterij, vsaj za te poceni verzije. Obstaja pa zanimiv dodatek, univerzalna baterija, katero se priklopi tja not kamor se da napajalni kabel. S tem pa lahko kateremukoli laptopu podaljšaš življensko dobo :)
Cena?..odvisno od modela, šibkejši je nekje 50 tisoč, močnejši pa nekje 85. Torej približno takšne cene kot so za dodatne baterije...
Cena?..odvisno od modela, šibkejši je nekje 50 tisoč, močnejši pa nekje 85. Torej približno takšne cene kot so za dodatne baterije...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16931 (7892) | Seb4 |
⊘ | Nakup prenosnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5423 (4312) | Stepni Volk |
» | Kakšen prenosnik???Oddelek: Kaj kupiti | 1317 (1194) | kuskus13 |
» | Prevare pri prenosnikihOddelek: Strojna oprema | 5139 (3922) | overlord_tm |
» | Polnilec + Baterije (akumulatorji :P)Oddelek: Kaj kupiti | 1780 (1597) | OnTheMic |