Forum » Zvok in slika » ALC850 optični izhod-->Samsung domači kino
ALC850 optični izhod-->Samsung domači kino
OldSkul ::
Torej imam Msi NEO4 matično in novi Samsung domači kino UP-30, ki ima tudi Digital in. Kupil sem optični kabel in povezal vse skupaj. Toda nič ne dela :D
Al moram kaj extra nastavit v gonilnikih. V NvMixer sem sprobal že vse živo in na komponenti sem nastavil da deluje v Digital IN načinu. A nobenega zvoka, kot, da se ne zaznata.
Al moram kaj extra nastavit v gonilnikih. V NvMixer sem sprobal že vse živo in na komponenti sem nastavil da deluje v Digital IN načinu. A nobenega zvoka, kot, da se ne zaznata.
OldSkul ::
Sm zrihtal. In sicer tako, da se zbrisal gonilnike od Nvidie, ki so za en kurac in dal gor RealTekove najnovejše gonilnike. Zdaj vse dela bp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3940 (1292) | francimedo |
» | Računalnik se poslavlja - grafika fuč (ali kaj drugega)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1893 (1729) | Brias |
» | Problem z zvokom na plati oz. (ga sploh ni)Oddelek: Pomoč in nasveti | 890 (818) | Krimi |
» | HD2600XT AGP + DVI LCD ČRNA SLIKAOddelek: Zvok in slika | 928 (823) | sirotka |
» | Ali je možno, da je zvok divx-a kot na dvd filmu? Pri meni je podobno!!!Oddelek: Zvok in slika | 1503 (1210) | Trancedeejay |