Forum » Zvok in slika » Iz ".wmv" v tak format da ga bo najlažje prepoznalo an DVD playerju!?
Iz ".wmv" v tak format da ga bo najlažje prepoznalo an DVD playerju!?
ScHrAnZeR ::
ŽivhjO!
Rabim eno hitro pomoč ker rabim to do danes popowdne! :p RAbu bi kak preprost program in na prošnjo še hiter postopek opisan če se komu da,kako spremenit iz wmv formata v kak divx al kej podobnega,oz kej takga da bi brali recimo tudi dvd-ji kateri ne podpirajo divx...
HVALA LEPA VSEM ZA POMOČ!
Lep Pozdrav!!!
Rabim eno hitro pomoč ker rabim to do danes popowdne! :p RAbu bi kak preprost program in na prošnjo še hiter postopek opisan če se komu da,kako spremenit iz wmv formata v kak divx al kej podobnega,oz kej takga da bi brali recimo tudi dvd-ji kateri ne podpirajo divx...
HVALA LEPA VSEM ZA POMOČ!
Lep Pozdrav!!!
sverige ::
potrebujes en converter s katerim bos spremenil v mpg1,ko si to naredil ,z nerotom posnames kot VCD (Video CD),ali pa spremenis v mpg2 in z nerotom posnames na cd kot SVCD (Super Video CD).
Kolko se jaz spoznam vem,da skoraj vsak dvd predvaja ta dva formata.
Kolko se jaz spoznam vem,da skoraj vsak dvd predvaja ta dva formata.
hej
Ok hvala! Veš za kak fajn Converter,k jst nebi vedu za nobenga? D hitro to skončam in grem!
TNX!
L.P.
TNX!
L.P.
SEm dobil neki..in k je tako fajn sm reku d morm npisat če bo še kdo kej takga rabu...je pa fajn in FULLLL preprost program ta za spreminjat formate..into v akterekoli hočeš!
Ime: Video Convert Master v3.0
l.P.
Ime: Video Convert Master v3.0
l.P.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3267 (2663) | gruntfürmich |
» | montiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 2425 (2220) | Fr33man |
» | Kateri program za konvertiranje VIDEA???Oddelek: Programska oprema | 1827 (1798) | #000000 |
» | Video CDOddelek: Sedem umetnosti | 1337 (1054) | AlchemY |
» | Program za DVD format iz Dvix formataOddelek: Sedem umetnosti | 2004 (1765) | metro |