Forum » Programska oprema » Typhoon stylocam
Typhoon stylocam
rabelj ::
Js mam problem. Ko sm kupiv Typhoon Styloocam tole kamerco sm zraven dobil serisko ki sm jo izgubiv.Uprašal bi kje bi jo lahko najdel in ali lahko ta program nadomestim z drugim. Ja pa še to ali bi ta kamerca delala na msnju.
5er--> ::
TYPHOON 4-in-1 STYLOCAM
Gonilniki Win2000/XP
Gonilniki Win98/98se/me
TYPHOON STYLOCAM 350
Gonilniki WinXP (Copy to C:driver and run from there. Click on "NEXT" when prompt for Microsoft signature. Please insert originally installed Windows XP CD-ROM in the CD drive during installation.)
Gonilniki Win2000
Gonilniki Win98/98se/me
Aja... obe kameri lahko delujeta v webcam načinu.
Gonilniki Win2000/XP
Gonilniki Win98/98se/me
TYPHOON STYLOCAM 350
Gonilniki WinXP (Copy to C:driver and run from there. Click on "NEXT" when prompt for Microsoft signature. Please insert originally installed Windows XP CD-ROM in the CD drive during installation.)
Gonilniki Win2000
Gonilniki Win98/98se/me
Aja... obe kameri lahko delujeta v webcam načinu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23010 (18254) | System |
» | Kater OS dati na star računalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5279 (4159) | Hexx |
» | Thunderbird 0.9 in Firefox 1.0 RC2Oddelek: Novice / Brskalniki | 3261 (3261) | darkolord |
» | Razočaran na računalnikom! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3662 (2808) | kajzer |
» | HighTech Radeon 9000 Pro čudežno samo v XP !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 746 (706) | EriNok |