Forum » Kaj kupiti » HLADILNA REBRA <= kje kupiti?
HLADILNA REBRA <= kje kupiti?
||_^_|| ::
stvar je taka, stoji pa tkole:
rabim 8 hladilnih reber s (čimvečjo površino seveda:)), mere pa cca 1x2,5 cm. Za na rame za grafično ofkorz.
Kje bi se to dal kupt?
rabim 8 hladilnih reber s (čimvečjo površino seveda:)), mere pa cca 1x2,5 cm. Za na rame za grafično ofkorz.
Kje bi se to dal kupt?
Brane2 ::
Hladilniki MALI.
Cifre nimam pri roki. Vem pa, da skoraj vsi prodajajo njihovo ali sorodno robo. Npr. HTE (Roška)...
Cifre nimam pri roki. Vem pa, da skoraj vsi prodajajo njihovo ali sorodno robo. Npr. HTE (Roška)...
kuglvinkl ::
Mislim, da imajo to v TechTrade hladilnike za socket 7 (zraven Slona). Morda bi prodali brez ventilatorja.
BTW, jaz sem nalepil eno polovico reber od socketa 7 na dva rama, drugo pa na druga dva. To, da rebri "visita" čez, je seve samo plus.
Brane2: pljiz za naslov, ker mi posl. register ne najde nič. Rebra vedno pridejo prav :)
BTW, jaz sem nalepil eno polovico reber od socketa 7 na dva rama, drugo pa na druga dva. To, da rebri "visita" čez, je seve samo plus.
Brane2: pljiz za naslov, ker mi posl. register ne najde nič. Rebra vedno pridejo prav :)
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Brane2 ::
MALI pač prouizvaja in ne prodaja stvari ( v maloprodaji).
Nbajbolj da greš u HTE Elektroniko (roška ne vem kok, tel:2301-178)
Vpraqši, če ti pokažejo katalog hladilnikov....
Nbajbolj da greš u HTE Elektroniko (roška ne vem kok, tel:2301-178)
Vpraqši, če ti pokažejo katalog hladilnikov....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utisanje in hlajenje P166 masineOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1846 (1625) | .:Toto:. |
» | navijanje Gf2MXOddelek: Navijanje | 2004 (1261) | racaMIT |
» | Hlajenje za ram na grafični karticiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 935 (746) | kuglvinkl |
» | volcano 2 na gf2mxOddelek: Hlajenje in modifikacije | 930 (792) | rc-car |
» | Modre LED-ice!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1869 (1431) | Bungee- |