Slo-Tech - Danes ob 18.05 vas na prvem programu Televizije Slovenija vabimo k ogledu oddaje Resnična resničnost, ponovitev pa lahko ujamete petnajst čez polnoč.
Nadaljevali bomo pregled sejma Cebit, kjer se je dogajalo marsikaj. Tokrat predstavljamo očala s katerimi bodo v bodoče operirali avtomehaniki - računalnik bo gledal kar vidi mehanik in mu neposredno v očala posredoval vso tehnično dokumentacijo, roke pa bodo zato ostale proste za delo. Vse skupaj sliši na ime dopolnjena resničnost. Za nameček pa smo si pogledali še uporabo biometričnih metod v naših življenskih spremljevalcih - mobitelih, pa kako nastajajo risanke in program s katerim jih lahko izdelujemo sami.
Prekleto! Novica je bila objavljena ravno tako,da je nisem videl.
Samo zanima me: A ste se zaljubili v RFID ali kaj? Sem si pa včeraj v knjižnici Mirana Jarca pogledal kako deluje stvar v praktični uporabi.Naloži knjige na eno ploščo,počakanekaj sekund pa smo fertik.
Samo zanima me: A ste se zaljubili v RFID ali kaj? Sem si pa včeraj v knjižnici Mirana Jarca pogledal kako deluje stvar v praktični uporabi.Naloži knjige na eno ploščo,počakanekaj sekund pa smo fertik.
Ja, in potem ne veš, da dela stvar po tem principu in kot budala tlačiš knjigo pod skener črtne kode (pod katerga vtakneš samo izkaznico). Animacije na zaslonu, ki kaže, kaj je treba nardit, pa seveda tut pogledal nisem. :) [/off-topic]