Forum » Kaj kupiti » Zalman VF700-AlCu -- Kje najceneje?
Zalman VF700-AlCu -- Kje najceneje?
pharaon ::
kje se da dobit ta hladilnik za grafično najceneje s poštnino oz v katerih trgovinah v MB se ga sploh da kupit, ker gledam po netu in ne najdem prav veliko. dal bi ga na xfx 6600gt, zato ker je stock cooler kar glasen.ne gre se mi veliko zaradi znižanja temperatur jedra. samo vseeno, bi se poznalo kaj v temparaturi?
zdaj mam temp ob ful loadu okoli 79C. nič navito. raje bi pa vzel alcu verzijo hladilnika kot cu, ker je dosti lažja, da ne bi grafične preveč zvijalo.
zdaj mam temp ob ful loadu okoli 79C. nič navito. raje bi pa vzel alcu verzijo hladilnika kot cu, ker je dosti lažja, da ne bi grafične preveč zvijalo.
billy ::
Nekje 5000 maš cene na spletnih trgovniah, potem še pa prištej poštnine. Tako da malce poglej koliko imajo trgovine poštnine preden kupiš.
Tukaj imaš za 5200sit + 500sit poštnine...recimo na mimovrste imaš isto ceno, ampak 780 poštnine :)
no..se pa strinjam z izbiro AlCu verzijo, jo imam tudi sam, ampak ne toliko zaradi teže...med tema dvema skoraj ni razlike na tej kartici, kakšno stopinjo-dve kar se pa po moje ne splača.
Tukaj imaš za 5200sit + 500sit poštnine...recimo na mimovrste imaš isto ceno, ampak 780 poštnine :)
no..se pa strinjam z izbiro AlCu verzijo, jo imam tudi sam, ampak ne toliko zaradi teže...med tema dvema skoraj ni razlike na tej kartici, kakšno stopinjo-dve kar se pa po moje ne splača.
pharaon ::
pozabil sem napisat da je kartica na agp. montirat vem da se da ta hladilnik. kolko pa mislite da bom pridobil na temparaturah?
kaj pa kje v mb-ju da bi direkt kupil, ne po pošti naročil?
kaj pa kje v mb-ju da bi direkt kupil, ne po pošti naročil?
v MB imaš recimo emisijo pa JAE. Mislim da so potem cene nekje iste kot če kupiš preko spleta, pa še hodit morš okol ;)
Temperature..moja je zdaj 40 stopinj IDLE in nekje 50 ko se segreje. Imam sicer od Asus, ampak velikih razlik ne more biti, pravtako je pa AGP.
Temperature..moja je zdaj 40 stopinj IDLE in nekje 50 ko se segreje. Imam sicer od Asus, ampak velikih razlik ne more biti, pravtako je pa AGP.
sid911 ::
Mislim da ima JAE najceneje, vsaj ko sem pred časom kupoval enak hladilnik je bilo tak.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
sid911 ::
Ja je sicer res da je v nekaterih spletnih trgovinah ceneje, samo pol še poštnino prištej zraven pa je spet dražje. Sicer se pa tule gre res o nekaj sto tolarjih tako da kake velike razlike ni.
edit: e-misija je očitno spustila ceno
edit: e-misija je očitno spustila ceno
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sid911 ()
Lepa igra :)
no...gre se res za par 100 sit, ampak če naročiš preko spleta ti lepo poštar prinese domov in ne rabiš prdnit za to. Računaj stroške prevoza do štacune in stroške tvojega cajta da se tam zajebavaš s trgovcem :)
Če si nadebuden najstnik ti je to seveda v veselje, ker še malo pogledaš po štacuni in se čudiš novi 7900 GT grafični in X2 procesorju. Če pa si že star pa ti ni do tega in hočeš samo artikl doma ;)
no...gre se res za par 100 sit, ampak če naročiš preko spleta ti lepo poštar prinese domov in ne rabiš prdnit za to. Računaj stroške prevoza do štacune in stroške tvojega cajta da se tam zajebavaš s trgovcem :)
Če si nadebuden najstnik ti je to seveda v veselje, ker še malo pogledaš po štacuni in se čudiš novi 7900 GT grafični in X2 procesorju. Če pa si že star pa ti ni do tega in hočeš samo artikl doma ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JAE je le prodan (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11911 (8282) | schurda |
» | Geforce 7800GT za 75.000 SIT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14253 (7621) | MEDENA |
» | Pentium M 730Oddelek: Kaj kupiti | 1806 (1464) | zbogi |
» | Kje v SLO dobiti Hitachi 7k250 diske najceneje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5950 (3698) | boštjan |
⊘ | Koliko bi vas zanimal barton 2500 mobile (45w) po ceni 27000-27500 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11195 (7700) | kuglvinkl |