Forum » Pomoč in nasveti » Direct CD&problemi
Direct CD&problemi
k4vz0024 ::
Zanima me kakšne so izkušnje uporabnikov paketnega pisanja na CD, npr. Direct CD? Ali obstaja kaj bolj zanesljivega? Sam imam težavo pri uporabi Direct CD, ko se pise velike datoteke, npr 30 MB?
Mr.B ::
Če imaš XP-je najprej potegni popravek s strani MS.
Drugič če imaš MS XP , potem je DirectCD že del OS-a , torej ne rabiš Adaptec Direct CD.
Tretjič , uporabi nerota , stane 2.500 Sit in dela BP.
Drugič če imaš MS XP , potem je DirectCD že del OS-a , torej ne rabiš Adaptec Direct CD.
Tretjič , uporabi nerota , stane 2.500 Sit in dela BP.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Imam Windowse 98. Pa je Nero program za paketno pisanje kompatabilen z že zapisanim na CDju z Direct CD?
Pa še to: Ali ima Nerov program za paketno pisanje kak program za preverjanje in popravljanje zapisanega?
Je mozno z Nerom Burn 5.4 mogoče prepisovat iz večih CD-jev tako, da te potem sam opzarja na menjavo? Ima kdo izkušnje z Plextorjem 16/10/40A in Nerom?
Thanks za odgovore
Je mozno z Nerom Burn 5.4 mogoče prepisovat iz večih CD-jev tako, da te potem sam opzarja na menjavo? Ima kdo izkušnje z Plextorjem 16/10/40A in Nerom?
Thanks za odgovore
Mr.B ::
Kakor vem nima nero nobene podobne opcije kot jo ima DirectCD.
Je pa nekaj , direct cd posneti CD-ji delajo BP samo na mašini kjer je posnet. Imel sem kar nekaj težav , ko sem šel s posnetim cd-jem predvsem RW na drugo mašino pa mi ga ni hotel preprati , ali pa je napisal kakšno bedarijo. Če pa imaš navaden CD-R pa tako ni pomembno a je DirectCD ali Nero .Prej sem uporabljal Adaptecov software za peko , s katerim sem bil zelo zadovoljen , toda sem prešaltalj na Nerota predvsem zaradi funkcjonalnosti , in malenkost bolj professjonalnega izgleda.
Je sicer malo več dela s peko multisession CD-jev kot DirectCD , ampak zadeva dela , kjerkoli ne glede če je to navaden ali RW mwdij. Saj v dveh mesecih ko uporabjam nerota , nimam nobenega problema.
Kar se pa tiče Plexstorja bom rekel , če ima adaptec težave znim , je skrajni čas da si izbereš drug software za peko cd-jev.
Je pa nekaj , direct cd posneti CD-ji delajo BP samo na mašini kjer je posnet. Imel sem kar nekaj težav , ko sem šel s posnetim cd-jem predvsem RW na drugo mašino pa mi ga ni hotel preprati , ali pa je napisal kakšno bedarijo. Če pa imaš navaden CD-R pa tako ni pomembno a je DirectCD ali Nero .Prej sem uporabljal Adaptecov software za peko , s katerim sem bil zelo zadovoljen , toda sem prešaltalj na Nerota predvsem zaradi funkcjonalnosti , in malenkost bolj professjonalnega izgleda.
Je sicer malo več dela s peko multisession CD-jev kot DirectCD , ampak zadeva dela , kjerkoli ne glede če je to navaden ali RW mwdij. Saj v dveh mesecih ko uporabjam nerota , nimam nobenega problema.
Kar se pa tiče Plexstorja bom rekel , če ima adaptec težave znim , je skrajni čas da si izbereš drug software za peko cd-jev.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za peko?Oddelek: Programska oprema | 2146 (1083) | Kriko |
» | Dopisovanje na CDRW???Oddelek: Strojna oprema | 1225 (1080) | AnWar |
» | CDRW-drag & drop?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1467 (1317) | tejo |
» | RW berljiv s cd romom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1112) | su37 |
» | UdfOddelek: Strojna oprema | 1534 (1376) | matevzm |