Forum » Strojna oprema » Wireless antena za prenosnik
Wireless antena za prenosnik
Sthrudel ::
Imam HP nx6125 z vgrajenim wi-fi-jem in me zanima če se da kako vgradit kako anteno, da bi bolje sprejemal wifi omrežja?
Airskull ::
edina možnost je da kupiš dodatno wireless kartico ki ima konektor za anteno. Če zadeva res slabo lovi se bo poznala razlika že v sami kartici tako da ne bo potrebna antena.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Airskull ()
Poldy ::
Wireless antena
Sem mislil da iščeš brezžično anteno...
Mogoče lahko razstaviš vso zadevo, poiščeš wireless kartico in tam kjer naj bi imela "antenico", nalotaš daljšo žičko in jo napelješ malo po ohišju?
Sem mislil da iščeš brezžično anteno...
Mogoče lahko razstaviš vso zadevo, poiščeš wireless kartico in tam kjer naj bi imela "antenico", nalotaš daljšo žičko in jo napelješ malo po ohišju?
Airskull ::
Ja seveda se da tudi to, a pri tem ti gre garancija in če se ne spoznaš ravno na zadeve lahko še kaj uničiš(da ne govorim o tem da imajo prenosniki antence ponavadi napeljane okoli oz ob zaslonu).
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Eagle ::
kupiš pcmcia orinoco gold kartico ki ima prikluček za externo anteno in zraven pol še eno 2.4GHz omni anteno..
bozigor ::
..kaj pa naj naredim jaz, ki nimam PCMCIA slota in torej tega ne morem narediti?
imam pa 4 usb 2.0 vhode...
ali je možno dokupiti anteno, ki bi jo priklopil na antenski vhod prenosnika? ali pa celo na usb?
kaj pa druga varianta: čeprav imam že vgrajeno brezžično wi-fi abg (centrino) priklop na omrežje ali bi z priklopom preko usb vhoda dodatnega usb wi-fi finderja ( ki ima vgrajeno tudi anteno) na prenosniku kaj pridobil ali pa bi se zadeve motile med sabo??
imam pa 4 usb 2.0 vhode...
ali je možno dokupiti anteno, ki bi jo priklopil na antenski vhod prenosnika? ali pa celo na usb?
kaj pa druga varianta: čeprav imam že vgrajeno brezžično wi-fi abg (centrino) priklop na omrežje ali bi z priklopom preko usb vhoda dodatnega usb wi-fi finderja ( ki ima vgrajeno tudi anteno) na prenosniku kaj pridobil ali pa bi se zadeve motile med sabo??
audentes fortuna juvat! - sreča je na strani pogumnih!
pa lep dan še naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11947 (9801) | Pyr0Beast |
» | Nadgradnja laptopa (mrezna/wireless/RAM)Oddelek: Strojna oprema | 1645 (1332) | tony1 |
» | Ojačanje brezžične povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1935 (1675) | Dark Angel |
» | Wireless - še en nateg?Oddelek: Strojna oprema | 3076 (2176) | Tear_DR0P |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12795 (9349) | pujsek_ |