Forum » Hlajenje in modifikacije » Ena velika usluga
Ena velika usluga
Jebiveter ::
Ja, jest imam en velik problem: niker na primorskem ne najdem ene pametene (pa tudi neumne ne) pretocne akvarijske pumpe za vodo! Nikjer! "Nimamo." "Nikol nismo meli." Sem ze cisto obupal!
Torej, zanima me, ce bi bil kdo pripravljen kupiti eno pametno pumpo in mi jo potem poslati po posti?
Baje se da v LJ dobit take pumpe sam kaj ko jest sploh ne morem prit v LJ!
Ce bi se dalo kje dobit Enheim 300l/h pretocno (ne potopno) pumpo bi bil zlo hvalezen, da o veselju niti ne govorim! Moj "vodni projekt" spravljam skupaj ze eno leto zato bi rad to letos koncal!
Torej, ce se kje najde kaka dobra dusica za pomagat nej se prosim oglasi! TNX!
PS: Kje se da v LJ ali kje drugje sploh dobit prej omenjeno pumpo (al kej podobnega)?
Torej, zanima me, ce bi bil kdo pripravljen kupiti eno pametno pumpo in mi jo potem poslati po posti?
Baje se da v LJ dobit take pumpe sam kaj ko jest sploh ne morem prit v LJ!
Ce bi se dalo kje dobit Enheim 300l/h pretocno (ne potopno) pumpo bi bil zlo hvalezen, da o veselju niti ne govorim! Moj "vodni projekt" spravljam skupaj ze eno leto zato bi rad to letos koncal!
Torej, ce se kje najde kaka dobra dusica za pomagat nej se prosim oglasi! TNX!
PS: Kje se da v LJ ali kje drugje sploh dobit prej omenjeno pumpo (al kej podobnega)?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
asPeteR ::
Ne vem kje dobiti dotično pumpo, toda vem, da se da v baumax-u dobit velik pump, sam sem jih tam iskal; mislim pa da majo samo potopne.
Toda, v bistvu so potopne boljše - zaradi daljše življenske dobe - vsaj načeloma - ter tišje.
Toda, v bistvu so potopne boljše - zaradi daljše življenske dobe - vsaj načeloma - ter tišje.
Jebiveter ::
Zame potopna ne pride v upostev ker imam tako skonstruiran sistem. Tko da bi raje imel pretocno!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | crpalke crkujejo...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1527 (1188) | igor0203 |
» | Dober radiator in pumpa?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1641 (1357) | Fury |
» | Vodna črpalkaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3906 (3054) | TESKAn |
» | Nakup pretočne črpalkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3957 (3663) | Nico |
» | Kje dobit Eheim pumpo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2036 (1657) | TESKAn |