Forum » Strojna oprema » Prikljuciti usb na plato
Prikljuciti usb na plato
Pouh ::
Zivjo.
zadnjic sem malo pogledal po racunalu in videl malo prahu, tam kamor se usb(tiste zicke) prikljuci na plato. Uzeu sem ven da bi spihal vendar- v roki mi samo ostane 9 zick, razpetih (mislil sem da je to v 1kosu). Kako to prikljuciti nazaj, v pravilnem zaporedju??? Na zickah, na tisti plastiki na koncu pise za posamezno kaj je npr.: data-1 data2 gnd1 gnd2 vcd1...
EDIT: na netu pise da so kao v tem zaporedju: rdeca bela zelena crna. To pr men ne velja ker mam se neke rjave rumene modre..
upam da ste razumeli kaj sem hotel povedati, ce ne povejte da podrobneje kaj razlozim...
lp
zadnjic sem malo pogledal po racunalu in videl malo prahu, tam kamor se usb(tiste zicke) prikljuci na plato. Uzeu sem ven da bi spihal vendar- v roki mi samo ostane 9 zick, razpetih (mislil sem da je to v 1kosu). Kako to prikljuciti nazaj, v pravilnem zaporedju??? Na zickah, na tisti plastiki na koncu pise za posamezno kaj je npr.: data-1 data2 gnd1 gnd2 vcd1...
EDIT: na netu pise da so kao v tem zaporedju: rdeca bela zelena crna. To pr men ne velja ker mam se neke rjave rumene modre..
upam da ste razumeli kaj sem hotel povedati, ce ne povejte da podrobneje kaj razlozim...
lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5065 (3156) | pingec |
» | HELP PLEASSSE!! Kako priklopiti Front USB????Oddelek: Strojna oprema | 1165 (906) | Tribal |
» | CD player -> kasetar s (pokvarjenim) CDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1116 (975) | Azrael |
» | 2x ATX: brez relejaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2220 (1939) | Azrael |
» | Dodatni USB priključki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2385 (2207) | Brane2 |