Forum » Strojna oprema » hauppauge tv kartiva pvr 350 problem
hauppauge tv kartiva pvr 350 problem
mahi ::
imam omenjeno kartico, na sistemu: Amd 3500+ 64, asus a8v deluxe, 1GB rama OCZ platinum, 6800 GT 256mb grafuljo,...
problem je v tem da mi po kaki minuti ali mal vec zacne zvok zaostajat, nato pa vcasih celo tudi slika šteka. ne razumem kaj bi lahko bilo narobe!!!
v primary.exe je par opcij, vse sprobal, ampak dela vedno isto!
ce, ko zacne stekat, ponovno izberen TV kanal spet dela nekaj casa uredu, potem pa nic vec. stvar je zelo moteca, saj se ne da normalno gledat tvja.
a mi lahko kdo pomaga s kaksnim nasvetom ... prosim, je res nujno!
hvala!
problem je v tem da mi po kaki minuti ali mal vec zacne zvok zaostajat, nato pa vcasih celo tudi slika šteka. ne razumem kaj bi lahko bilo narobe!!!
v primary.exe je par opcij, vse sprobal, ampak dela vedno isto!
ce, ko zacne stekat, ponovno izberen TV kanal spet dela nekaj casa uredu, potem pa nic vec. stvar je zelo moteca, saj se ne da normalno gledat tvja.
a mi lahko kdo pomaga s kaksnim nasvetom ... prosim, je res nujno!
hvala!
CCfly ::
Žal ti glede glede sinhronizacije ne morem pomagati (razen da poišči drug gonilnik), vendar pa me zanima kjer si to kartico pri nas sploh staknil ?
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
mahi ::
agt-racunalniki mi jo je nabavil. (ni pa bilo tako enostavno, ker jih je v sloveniji bilo zelo malo - 1 leto nazaj)
a res nobeden nic ne ve? drugace kartica je super. sam to me jebe.
mam pa tazadnje driverje, itd.
a res nobeden nic ne ve? drugace kartica je super. sam to me jebe.
mam pa tazadnje driverje, itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Test drive unlimited-zkai....???Oddelek: Igre | 1844 (1419) | Tilen |
» | Kje je ozko grlo pri igranju?Oddelek: Strojna oprema | 1494 (1071) | Rešpetlin |
» | Zakaj šteka?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1581 (1418) | dejanslo |
» | UNREAL 2 The Awakening (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8805 (5720) | vander |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2128 (1528) | AtaStrumf |