» »

SiMobil

SiMobil

Mati ::

Imam eno vprašanje in sicer. Pred kakšnim letom je punca bzela pri SiMobilu telefon v akciji naročnina za 1000 SIT.
GSM sem ji odkodiral, tako da še zdaj uporablja mobitelovo kartico. Ker ima stalen naslov drugje, kot dejansko živi (živi pri meni), dobiva račune na star naslov in dostikrat se zgodi, da zamudiva s plačilnim rokom. Vmes SiMobil izklopi številko, ob plačilu jo pa nazaj vklopi, tako da mi skoraj vsak drugi mesec parajo živci položnice za 5000 SIT.

Sedaj se je pač spet zgodilo, da sva zamudila rok in prav gotovo je bil narejen spet izklop. Si Mobil sem že večkrat prosil, da naj ne vklapljajo nazaj številke, ker niti kartica več ne obstoja, vendar pravijo, da tako ne gre, da oni vedno nazaj vklopijo, ko so položnice plačane.
Mislil, sem, da sedaj do oktobra sploh ničesar več ne plačam, takrat pa vse naročnine pokrijem skupaj z odjavo. Mislite, da mi to reši problem, oziroma kaj predlagate, ker tale SiMobil mi krepko najeda živce.
In ali lahko, kljub temu da je podpisana pogodba za 1000 SIT pošljajo račune za 1500 SIT, ker se je kao vmes naročnina podražila?

Hvala za odgovore!

AndrejS ::

Probaj se zmenit z njimi da odplačaš telefon in naj odjavijo naročnino

mescaline9 ::

Da, lahko ti računajo. Vse to je lepo povzeto v pogodbi. Tebe bodo nazaj priklapljali ofkors. Ti si podpisal za dve leti. Pomeni, da boš tudi plačeval dve leti. Ti bi jih pa rad okoli prinesel s tem, da ti odklopijo in da ne bi več plačeval računov. No go:)

nice try anyway

madmitch ::

Odstopi od pogodbe in plačaj kazen. Mater, tole bo pa drag telefon za jurja.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Ne narobe ste me razumeli. Ne želim odstopiti od pogodbe, ker pogodbena kazen znaša več, kot vse naročnine do konca.

Jaz bi normalno naprej plačeval vse, le ni mi da mi vsak mesec odklopijo in priklopijo nazaj cifro, ker namesto 1500 SIT plačujem 5500 SIT.
Pa vem, da sem sam kriv, ker stare moje ne naženem po položnice domov pravočasno, samo zato sem pa napisal, če ve kdo kaj mi je storiti?

IbnSaba, jebo te turek, pa nočem jaz nobenega okrog prenest :).
madmitch, res bo drag, samo to stara moja še vse v naturalijah odplačala. Pizda pa še najbolj zanič telefon je vzela, tale Siemens SL55, ki ga že zdavnaj ni več. 5000 Sit sem za njega dobil :D.

#000000 ::

Ja sej majo sigurno kako varijanto da ti direkt obremenijo račun, če ne punci pa tebi. Mal se pozanimaj, mislim pa da to ni noben problem pač ona je naročnik ti pa plačnik. Tko se boš izognil da bi pozabil plačat, če pa oni pozabijo pa to ni tvoj problem. LP

Jaffa ::

Ma idi s položnico na banko, pa si trajnik naredi. Majo to možnost. Pa ti bojo trgali jurja, pa ne boš mel problemov...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Ginginova ::

Jaz te ne razumem sploh nič. :(
Kak problem je na Simobil javit, da naj račune pošiljajo na novi naslov in bo problem rešen? :\

Ogo

Hvala za odgovore. Bom se probal zmenit, da pošiljajo položnice na drug naslov, mislim pa da se to ni dalo že takrat uredit, ko sem se nazadnje z njimi kregal.

zee ::

naredi si trajnik na banki pa je problem za tistih 50 SIT več na mesec rešen. kaj sploh kompliciraš? :D
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Phoebus ::

Samo za odklop moraš kar več kot kak teden zamudit. Najprej položnica pa rok kak teden, potem po 10 dneh pošljejo opomin pa rok en teden, potem še malo počakajo...

izberi eno izmed sledečih:

a) trajnik
b) naj pošiljajo na novi naslov
c) naj ji od doma pošljejo
d) naj doma pusti 5 jurjou vsakih 5 mesecev

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
38060284 (23183) ttommy