Forum » Elektrotehnika in elektronika » Web kamera oz kj druzga
Web kamera oz kj druzga
Izbeglica ::
Doma mam enga digitalca, k je crknu in nima garancije vč, pa me zanima če bi se dal iz nega nardit web kamero oziroma kj druzga, k bi blo uporabn. Drgač sm pa 100% da te stvari še delajo:
objektiv, ekran, mikrofon.
Digitalc je en od hp.
lp.
objektiv, ekran, mikrofon.
Digitalc je en od hp.
lp.
stromar ::
Če želiš, ga jaz odkupim pokvarjenega za kakšno primerno ceno. Piši pod zasebno.
Da bi uporabljal kot web kamero bi bilo zelo komlicirano in bi večkrat preseglo stroške kupljene
Lp
Da bi uporabljal kot web kamero bi bilo zelo komlicirano in bi večkrat preseglo stroške kupljene
Lp
sash ::
kaj ti je pa pol crknilo ?? če si prepričan da vse dela
Sicer pa nevem zakaj bi bilo preveč zakomplicirano uproabljat slikmašin kot webcam. Dobit je potrebno samo ustrezen (neuraden) gonilnik za tvoj fotič in zadeva dela. Jaz na tak način uporabljam canona (mislim da je model) A80
Sicer pa nevem zakaj bi bilo preveč zakomplicirano uproabljat slikmašin kot webcam. Dobit je potrebno samo ustrezen (neuraden) gonilnik za tvoj fotič in zadeva dela. Jaz na tak način uporabljam canona (mislim da je model) A80
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
sash: Aha, torej vzameš skurjen digitalc, ki ne da cahna, usb kabel, naložiš driver in imaš webcam. Super, nisem mislil, da je tako enostavno
Lp
Lp
Stvar je taka digitalc sm razstavu, mikrofon bom uporabu za prsluškovalno apravo :D, zdj pa rabm še kkšno enostavno idejo za lcd pa objektiv.
neoto ::
Ne se veseliti prezgodaj! Na canonih se da to enostavno narediti, na ostalih pa niti ne. Rešitev bi bil neuraden firmware, ki fotoaparat predstavi kot fotoaparat in ne kot mass storage device. Takšnih spremenjenih firmware-ov pa še nisem videl...
@neoto
Ta digitalc je to že sam po seb omogoču, sam je žal crknu-najprej so bli prooblemi s prenašanjem slik na pc, čez cajt se je pa sam na lcd-ju napisu znak od hp, naprej pa ni šlo.
Kwa bi se dal nardit z lcd-jem, k je zlo kwaliteten pa mi ga je škoda da leži v predalu.
Ta digitalc je to že sam po seb omogoču, sam je žal crknu-najprej so bli prooblemi s prenašanjem slik na pc, čez cajt se je pa sam na lcd-ju napisu znak od hp, naprej pa ni šlo.
Kwa bi se dal nardit z lcd-jem, k je zlo kwaliteten pa mi ga je škoda da leži v predalu.
LCD lahko s tvojem znanjem uporabiš samo kot rezervni del za popravilo podobnega digitalca. Najbolje da daš oglas na bolho, da ga prodajaš po delih
Glede na težave, ki si jih naštel nisem več interesent, edino, če ga daš za kak pir
Lp
Glede na težave, ki si jih naštel nisem več interesent, edino, če ga daš za kak pir
Lp
sash ::
@trihta, kot prvo moraš imeti delujoč fotoaparat, ne 90% defektnega, od katerega so uporabne še smao baterije.
@stromar, ne vzameš delujoč digitalc ga priklopiš na računnalo, dol potegneš udtrezen driver/software in dela.
@stromar, ne vzameš delujoč digitalc ga priklopiš na računnalo, dol potegneš udtrezen driver/software in dela.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon A85 problemOddelek: Zvok in slika | 912 (868) | mloncar |
» | Kaj je boljše SONY ali CANNON?Oddelek: Kaj kupiti | 2709 (2252) | iMNATA |
» | Kakovost videa in slike poceni Web camere ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (981) | balocom |
⊘ | Se en friendly tip Slo-techovcem- Benq DC2300 v HArveyu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14945 (11633) | TribesMan |