Forum » Izdelava spletišč » Link-anje domen - pomoč
Link-anje domen - pomoč
PhotoBlaz ::
Imam podjetje z registrirano domeno www.xyxy.si
Ob podjetju se bo razvila dodatna dejavnost, za katero bi želeli drugo domeno naprimer www.abab.net(...si, com,...).
To novo domeno bom registriral, zdaj pa me zanima, če obstaja opcija s katero se domeno www.abab.net avtomatično prelinka na www.xyxy.si/abab da ne bom rabil 2x plačevati spletnega prostora.
BTW: upraviltej registrator obeh domen je tudi gostitelj spletnega prostora.
Hvala za informacijo!
Ob podjetju se bo razvila dodatna dejavnost, za katero bi želeli drugo domeno naprimer www.abab.net(...si, com,...).
To novo domeno bom registriral, zdaj pa me zanima, če obstaja opcija s katero se domeno www.abab.net avtomatično prelinka na www.xyxy.si/abab da ne bom rabil 2x plačevati spletnega prostora.
BTW: upraviltej registrator obeh domen je tudi gostitelj spletnega prostora.
Hvala za informacijo!
MAC.H ::
Na novo domeno lahko postaviš eno prazno spletno stran index.html, kjer zapišeš ukaz body takole:
<body onload="location.replace('http://www.xyxy.si/')">
<body onload="location.replace('http://www.xyxy.si/')">
MAC.H
Tody ::
To ni problema. Ti se samo zmeni z človekom ki vam daja web space da ti da še eno domeno. Odvisno zdej od pogojev nekateri nudijo eno domeno nekateri nudijo več domen. ampak tehnično gledano, se da ime maljon domen za eno spletno stran. Domeno moreš usmerit na istiga ponudnika in ponudniku rečt da naj ji določi določeno mapo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296274 (19566) | hariscorale |
» | Spletna stran, mi kdo prosim razloži?Oddelek: Izdelava spletišč | 3550 (2204) | sistemc |
» | Imam stran (html+slike) sedaj pa kam lahko to naložim?Oddelek: Izdelava spletišč | 1638 (1111) | [D]emon |
» | Povazava domene in spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1211 (1177) | matejmesar |
» | redirection problem...Oddelek: Izdelava spletišč | 1148 (1059) | Brilko |