Forum » Pomoč in nasveti » Težava z zagonom
Težava z zagonom
Nande ::
Pozdravljeni!
Imam težavo z zagonom, saj se ob pritisku na tipko "on" nič ne zgodi...
Težava: odklopil sem napajanje ATA diska in disketnika (sistem na SATA se je zagnal - vse OK), potem sem oboje priklopil nazaj...in nič...
Lučka na matični plošči gori...predvidevam, da "štrom" je...
Kje je problem...Procesor...???
Sistem v podpisu...
Hvala in lp!
Imam težavo z zagonom, saj se ob pritisku na tipko "on" nič ne zgodi...
Težava: odklopil sem napajanje ATA diska in disketnika (sistem na SATA se je zagnal - vse OK), potem sem oboje priklopil nazaj...in nič...
Lučka na matični plošči gori...predvidevam, da "štrom" je...
Kje je problem...Procesor...???
Sistem v podpisu...
Hvala in lp!
- spremenil: Nande ()
Nande ::
No, zadeva ponovno deluje...
Sicer ne vem kaj je bilo narobe, vendar je po temeljitem pregledu (beri razstavi/sestavi) računalnik oživel...
Zanima me le, zakaj je pri zagonu namesto 2200Mhz napisalo 1150 Mhz, saj je ostal FSB na 200, množilnik pa na 11...
LP!
Sicer ne vem kaj je bilo narobe, vendar je po temeljitem pregledu (beri razstavi/sestavi) računalnik oživel...
Zanima me le, zakaj je pri zagonu namesto 2200Mhz napisalo 1150 Mhz, saj je ostal FSB na 200, množilnik pa na 11...
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako naj pridobim max.izkoristka PCjaOddelek: Navijanje | 2211 (1759) | mcknme |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2444 (1933) | chrush |
» | Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10625 (7378) | techfreak :) |
» | Overclocking P4 2,6GHz FSB 533MHzOddelek: Navijanje | 1104 (820) | tiborrr |
» | Nepravilen zagon windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 707 (662) | DuLE_ |