Forum » Igre » ogame
ogame
zigi ::
nikjer še nisem zasledil reklame za to igro: ogame.
Je strategija, vsak igralec dobi svoj planet, potem pa se razvijaš. Igra omogoča tudi zavezništva, kar jo naredi še bolj zanimivo.
Sem čist not pado
Je strategija, vsak igralec dobi svoj planet, potem pa se razvijaš. Igra omogoča tudi zavezništva, kar jo naredi še bolj zanimivo.
Sem čist not pado
bajsibajsi ::
"Sem čist not pado "
Pazi se pomena teh besed... Sam je ne igram, ravno zaradi tega, da ne bi cist not padu. Ce mislis v kakem "juniversu" kam visje prilezt (med recimo top 100), bos mogu se kako ornk not padit.
Pazi se pomena teh besed... Sam je ne igram, ravno zaradi tega, da ne bi cist not padu. Ce mislis v kakem "juniversu" kam visje prilezt (med recimo top 100), bos mogu se kako ornk not padit.
leonius ::
Med top100 si če pogledaš 3x dnevno po 10 min. MOgoče na začetku razvoja rudnikov malo več. Če napadaš pač toliko več.
Če pa hočeš bit prvi, kot npr. Hac (slovenec) iz Uni4, pa morš sedet enih 12 na dan.
Če pa hočeš bit prvi, kot npr. Hac (slovenec) iz Uni4, pa morš sedet enih 12 na dan.
IMHO
Kami ::
Špilal nekaj časa v uni14 ampak sem nehal.
Nehal sem zato, ker če hočeš bit dober ti stvar preprosto vzame preveč časa.
Nehal sem zato, ker če hočeš bit dober ti stvar preprosto vzame preveč časa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre, ki pripomorej da pozabiš na stvari, ki ti "težijo"Oddelek: Igre | 3966 (2010) | bambam20 |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 20306 (7436) | opeter |
» | Igre prejšnjega tisočletja - jih še igrate? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7383 (5412) | blaz1233 |
» | counter strikeOddelek: Igre | 976 (799) | Mavrik |
» | GoticOddelek: Igre | 922 (774) | 1309976 |