Forum » Pomoč in nasveti » Tiskanje dokumenta ob določenem času
Tiskanje dokumenta ob določenem času
Lincolin ::
Pozdrav!
Zanima me kako bi lahko določil, da bi mi program vsaki dan ob določeni uri naprimer ob 21.00 sprintalo nek *. html dokument, ki je v bistvu na mojem disku.
Imam pa Windowse 2000 oz XP.
Samodejno!
L.P. Grega
Zanima me kako bi lahko določil, da bi mi program vsaki dan ob določeni uri naprimer ob 21.00 sprintalo nek *. html dokument, ki je v bistvu na mojem disku.
Imam pa Windowse 2000 oz XP.
Samodejno!
L.P. Grega
sverige ::
Na nadzorni plosci bos nasel funkcijo scheduled task(casovne opravitve). Tukaj lahko nastavis kateri program se ti zazene ob katerem casu in koliko dni zapored.
hej
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sverige ()
-ugasni printer
-nato odpri dokumet ki ga zelis printat,racunalnik nebo nardil nicesa. Pokazala se ti bo ikona zraven ure .
-pojdi na nadzorno plosco in odpri mapo tiskalniki,izberi tiskalnik in naredi bliznico na namizju.Ta bliznica bo vsebovala tiskalnik in v njem tvoj dokument ki ga zelis natisnit.
-nato v casovnih opravilih nastavi na to bliznjico ki jo hoces izvrsit naprimer vsak dan ob dolocenem casu.
Nekatere stvari je tezko objasnit, so pa dokaj enostavne.
-nato odpri dokumet ki ga zelis printat,racunalnik nebo nardil nicesa. Pokazala se ti bo ikona zraven ure .
-pojdi na nadzorno plosco in odpri mapo tiskalniki,izberi tiskalnik in naredi bliznico na namizju.Ta bliznica bo vsebovala tiskalnik in v njem tvoj dokument ki ga zelis natisnit.
-nato v casovnih opravilih nastavi na to bliznjico ki jo hoces izvrsit naprimer vsak dan ob dolocenem casu.
Nekatere stvari je tezko objasnit, so pa dokaj enostavne.
hej
Lincolin ::
He!
Teoretično bi se dalo!
Ko pa probam mi pa še bližnjice noče naresti?
Teoretično bi se dalo!
Ko pa probam mi pa še bližnjice noče naresti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lincolin ()
bliznjico naredis na nadzorni plosci ,odpres tiskalniki in na ikoni tiskalnika z desnim klikom na misko izberes ustvari bliznico na namizju.
hej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30921 (25317) | kamuee |
» | Prava nadgradnja na Windows 8 le s Sedmice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 38580 (34423) | lopov |
» | windows 7 pripomočki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3718 (3208) | Kamion |
» | Problem z zagonom win7Oddelek: Operacijski sistemi | 2011 (1884) | Duhec |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (2029) | In Extremis |