Forum » Omrežja in internet » SiOL > Kako obdržati e-mail naslov ob prekinitvi pogodbe?
SiOL > Kako obdržati e-mail naslov ob prekinitvi pogodbe?
bastadu ::
A je kakšna možnost, da obdržim email naslov, ki ga imam pri SiOLu, če prekinem pogodbo (bil bi še samo va Volji, ki je veliko ceneje). Namreč moj SiOLov mail ima veliko uporabnikov in ne bi rad, da kar naenkrat postanem nedosegljiv. Hvala!
tejka ::
Sama sem pri Siolu prekinila ze pred kakim letom in pol, pa se vedno dobivam e-maile na siolov naslov, tako da verjetno ni panike.
Igor ::
boh ne dej na cenik pogledat
Urni paket
Naziv storitve Enota mere Cena v SIT brez DDV Cena v SIT z DDV
Uporaba storitev ura 255,00
303,45
Naročnina vključuje 1 poštni predal (20MB) in 2 psevdonima.
Urni paket
Naziv storitve Enota mere Cena v SIT brez DDV Cena v SIT z DDV
Uporaba storitev ura 255,00
303,45
Naročnina vključuje 1 poštni predal (20MB) in 2 psevdonima.
Sej jaz sem tudi mislil, da račun ukinejo, sam pa če je tejka rekla, da ji še kar deluje...
nemesis ::
poskusi vzet studentski paket oz. paket kjer ni treba placevat narocnine, ampak placujes samo uporabo (pakete si poglej na siolovi strani). Potem si se vedno njihov narocnik -> mas se vedno e-mail itd. sam z razliko, da ti ni treba placevat nic, ce ne uporabljas njihovega dial-upa. To je naredilo kar nekaj ljudi --> siolov mail, gor hodjo pa prek volje
nemesis: Ja verjetno bom naredil to. Reče se urni paket, pri katerem plačaš samo dialup povezavo (seveda je malo dražja, ker ni naročnine)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | obdržanje email naslova pri sioluOddelek: Omrežja in internet | 3496 (2059) | dottor |
» | Prenosljivost mail naslova?Oddelek: Omrežja in internet | 3765 (2770) | NoName |
» | SiOL hodi Volji v zeljeOddelek: Omrežja in internet | 2261 (1723) | BigWhale |
» | Volja do VoljeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2503 (2503) | CaqKa |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12393 (8425) | swalow |