Forum » Pomoč in nasveti » prekinjanje
prekinjanje
Kr nekdo ::
zdravo
men prekinja net in to na v+par ur ali par minut kak kdaj. sem v študentu tak da imam T1 povezavo oz 100mb, ni mi jasno kak pa cimru dela bp, zdaj me pa zanima če je možno ugotovit z kerim programom ali je softver al je kaj druzga. aja pa xp so na novo.
men prekinja net in to na v+par ur ali par minut kak kdaj. sem v študentu tak da imam T1 povezavo oz 100mb, ni mi jasno kak pa cimru dela bp, zdaj me pa zanima če je možno ugotovit z kerim programom ali je softver al je kaj druzga. aja pa xp so na novo.
marsovcek ::
Za omrežje ŠD si najprej zrihtaj en protivirusni & firewall , zmeči dol spyware & poskusi znova. Sicer pa napiši kaj več o sistemu - kak računalnik, kaka mrežna, se prijaviš z IEEE802.1x, al na MAC...
Goldee ::
Povej, si iz bloka 3 mogoce?
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
`ripper` ::
prepucej racunalnik za viruse in spyware, ce ne pomaha, kup drugo mrezno
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
RunoTheDog ::
Pozdravljeni!
Mam podoben problem.Čez noč pustim pržgan računalnik d mi cuka z neta. Uporabljam programa BitComet in Emulo. Ko zjutraj preverim pa ugotovim da oba programa ne delujeta internetna povezava pa je aktivna samo me nikamor ne poveže.To se je začelo dogajat pred 1 tednom. Še spec.
Athlon 64 3200 (939)
ATI Radeon x700 256
1024 DDR
160 SATA disk
Gigabyte K8N9
ADSL 1Mb
Ali mi lahko kdo prosim pomaga?
Mam podoben problem.Čez noč pustim pržgan računalnik d mi cuka z neta. Uporabljam programa BitComet in Emulo. Ko zjutraj preverim pa ugotovim da oba programa ne delujeta internetna povezava pa je aktivna samo me nikamor ne poveže.To se je začelo dogajat pred 1 tednom. Še spec.
Athlon 64 3200 (939)
ATI Radeon x700 256
1024 DDR
160 SATA disk
Gigabyte K8N9
ADSL 1Mb
Ali mi lahko kdo prosim pomaga?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RunoTheDog ()
elasto_mania ::
RunoTheDog ::
Hvala za odgovor...ampak ni finta v nastavitvah.K sm meu ze vse prej nastavleno ku maš ti na sliki in kot sem že napisal...programi ne delujejo ampak sem pa se na internetu!!!
Stratus ::
elasto-manija ti pa moraš najprej prebrati vprašanje preden odgovarjaš neumnosti.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488181 (38317) | Rias Gremory |
» | Downlovdam in vsakič drugačen checksum - fenomenalno (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5917 (4446) | StarMafijec |
» | Brskalnik noče prikazati določenih spletnih straniOddelek: Pomoč in nasveti | 5038 (4873) | amigo_no1 |
» | Ali je to vdor v moj PC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1145) | Azrael |
» | Mreža po DOS-omOddelek: Operacijski sistemi | 1199 (1021) | PaJo |