Forum » Igre » COD 2 turnir 3na3
COD 2 turnir 3na3
mate007 ::
Za vse ljubitelje COD2 bo na tej strani potekalo tekmovanje 3na3. Prijavijo se lahko ekipe, klani in posamezniki, ki jih bomo mi razdelili v ekipe. V ekipi morajo biti 4 igralci zaradi rezerve.
Več na:
http://gamesonline.mojforum.si/gamesonl...
Več na:
http://gamesonline.mojforum.si/gamesonl...
BladE_ ::
CoD 2(CoD, CoD:UO) je res mal smesna igrca in je prelahka! Ubistvu v tej igri ne omenjajo AIMa sam primes gun pa laufas k norc pa jih koles ni potrebno prevec znanja da zakaperas igro! Zato sm tut nehu CoD igrt pa sou na CS:S Pa se pou folka ma cite tko da sploh ni vredn igrt !!!
Aja bajsibajsi vrjamem da lahko 1vs3 igras
Aja bajsibajsi vrjamem da lahko 1vs3 igras
Akcija - Reakcija
bajsibajsi ::
"CoD 2(CoD, CoD:UO) je res mal smesna igrca in je prelahka! Ubistvu v tej igri ne omenjajo AIMa sam primes gun pa laufas k norc pa jih koles ni potrebno prevec znanja da zakaperas igro!"
V bistvu sam redkokdaj delam to; v mislih sem mel rifle vs 3x spray
"Zato sm tut nehu CoD igrt pa sou na CS:S"
Jst sm pa prejsnji teden CS:S prodal. In to osebi k ma ze druzino ;))
"Aja bajsibajsi vrjamem da lahko 1vs3 igras "
Vem da verjames, saj ce si "pravi" Blade sva oba igrala CoD ze na patchu 1.2 oz. sam sem bil takrat ATI user in sem igral ze na hotfixu 1.1. Kljub tem, da si se mulo* ... proti men :p
*still a baby
V bistvu sam redkokdaj delam to; v mislih sem mel rifle vs 3x spray
"Zato sm tut nehu CoD igrt pa sou na CS:S"
Jst sm pa prejsnji teden CS:S prodal. In to osebi k ma ze druzino ;))
"Aja bajsibajsi vrjamem da lahko 1vs3 igras "
Vem da verjames, saj ce si "pravi" Blade sva oba igrala CoD ze na patchu 1.2 oz. sam sem bil takrat ATI user in sem igral ze na hotfixu 1.1. Kljub tem, da si se mulo* ... proti men :p
*still a baby
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech Clan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 37214 (29976) | cnZz |
» | COD-s vs CS-sOddelek: Igre | 2393 (1751) | Pesimist |
» | Slo-tech multigaming clanOddelek: Slo-Tech | 2097 (1286) | Andrei15 |
» | igre onlineOddelek: Igre | 2170 (1556) | def0r |
» | kamperji pa cheaterji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4967 (4052) | speed machine |