Forum » Omrežja in internet » Ne morem več v omrežje...
Ne morem več v omrežje...
su37 ::
V službi sem prenosnik preko crossover kabla povezal s službenim pcjem. Zato sem ga moral dati v isto delovno skupino "workgroup" tako da sem namesto prej nastavljene domene xxxx.inet izbral delovno skupino z imenom workgroup. (na službenem pcju)
To sem storil ko sem bil prijavljen s službenim userjem. Nato pa sem hotel nastavitve spremeneniti nazaj, ampak ne morem več v službeno omrežje, saj mi nikakor ne potegne userja in gesla za katerega me vpraša ob ponovni določitvi domene . Kaj je vzrok temu. Sedaj se sploh ne morem več prijavit v windowse??
To sem storil ko sem bil prijavljen s službenim userjem. Nato pa sem hotel nastavitve spremeneniti nazaj, ampak ne morem več v službeno omrežje, saj mi nikakor ne potegne userja in gesla za katerega me vpraša ob ponovni določitvi domene . Kaj je vzrok temu. Sedaj se sploh ne morem več prijavit v windowse??
zee ::
reči sistemcu naj tvojo mašino odstrani iz domene, nato jo ti dodaj nazaj.
drugače pa lahko prenašaš podatke med dvema računalnikoma tudi, če nista v isti domeni/workgroupu. če sta na istem omrežju, je dovolj, da v raziskovalcu prve mašine, vtipkaš ip naslov druge.
drugače pa lahko prenašaš podatke med dvema računalnikoma tudi, če nista v isti domeni/workgroupu. če sta na istem omrežju, je dovolj, da v raziskovalcu prve mašine, vtipkaš ip naslov druge.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava z oddaljenim namizjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3684 (2490) | slitkx |
» | workgroup -> domenaOddelek: Omrežja in internet | 4622 (3440) | bastadu |
» | Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !Oddelek: Omrežja in internet | 1587 (1429) | slokii |
» | 'Dovoljenja' za mapo v skupni rabiOddelek: Pomoč in nasveti | 1669 (1642) | Microsoft |
» | Windows XP + Domena oz. Delovna skupinaOddelek: Operacijski sistemi | 1177 (1034) | andrej |