Forum » Pomoč in nasveti » Prvo formatiranje...
Prvo formatiranje...
m_2501 ::
Ojla!
Sem na frisno kupu disk in me zanima a je bolse da formatiram normalno ali lahko dam quick.. ?
A je kaksna varjanta da vidim ce je blo na disku kej pred tem??
Sem na frisno kupu disk in me zanima a je bolse da formatiram normalno ali lahko dam quick.. ?
A je kaksna varjanta da vidim ce je blo na disku kej pred tem??
230-DC ::
ja zdj ko je nov disk lohk daš quick format, ker ni nobenih prejšnih podatkov gor
*the gates of valhalla are near*
darkolord ::
Tudi če bi bili podatki, vseeno quick.
Razlika med navadnim in hitrim formatom je v tem, da navaden fizično pregleda celotno površino diska in pri tem označi morebitne slabe sektorje, zato traja tudi precej več časa.
Razlika med navadnim in hitrim formatom je v tem, da navaden fizično pregleda celotno površino diska in pri tem označi morebitne slabe sektorje, zato traja tudi precej več časa.
Brane2 ::
ravno za novi disk je za prvi format mogoče boljši navaden format.
Če je karkoli narobe s površino novega diska, je bolje,d a to zveš takoj, kot pa recimo čez mesec ali več.
Boš pač zgubil tiste pol ure, pa kaj,,,
Če je karkoli narobe s površino novega diska, je bolje,d a to zveš takoj, kot pa recimo čez mesec ali več.
Boš pač zgubil tiste pol ure, pa kaj,,,
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po nesreči formatiran disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14857 (12295) | SloBiscuit |
» | Formatiranje WIN 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1464 (1284) | r3spect |
» | Quick FormatOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1132) | Malajlo |
» | Prvo formatiranje: počasno ali hitro?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2775 (2278) | Brane2 |
» | Prenosni trdi diski z nameščenimi trojanciOddelek: Novice / Zasebnost | 4056 (4056) | poweroff |