Forum » Pomoč in nasveti » Reset Racunalnika
Reset Racunalnika
salesky ::
Zivjo!
Zanima me kaj bi bilo mogoce krivo ce ti po 15min predvajanja Divx filma kompjuter sam od sebe resetira. Je mogoce Napajalnik kriv ? Imam 235W napajalnik. D800 na KT7a plošči.
Prosim pomagajte!
Zanima me kaj bi bilo mogoce krivo ce ti po 15min predvajanja Divx filma kompjuter sam od sebe resetira. Je mogoce Napajalnik kriv ? Imam 235W napajalnik. D800 na KT7a plošči.
Prosim pomagajte!
AlBundy ::
Povej kater OS uporabljaš.
Drugač pa napajalnik naj bi bil več kot dovolj močen, razen če imaš 5 ventilatorjev [poleg napajalnega in matične plošče, ok in grafične kartice],... Verjetno je napaka v programski opremi ?
Drugač pa napajalnik naj bi bil več kot dovolj močen, razen če imaš 5 ventilatorjev [poleg napajalnega in matične plošče, ok in grafične kartice],... Verjetno je napaka v programski opremi ?
ChiefThunder ::
če maš še cel kup dodane periferije, je čisto možno, da je napajalnik preslaboten. Jz sem mel čist banalen problem; vtič za štrom ni biu dobro priključen na plato in ob vsaki mali vibraciji se je zadeva restartala...
Sicer pa; a se ti to dogaja samo pri gledanju Divix in je čas od zagona venomer isti?
Sicer pa; a se ti to dogaja samo pri gledanju Divix in je čas od zagona venomer isti?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
cyber ::
Verjeten so windowsi krivi ponovno jih namest pa bodo težave minile , problem je v registrih, nek program ti jih je moral mal zmešat.
salesky ::
Tako je to!
Na plošči imam 2 ventielatorja od 8cm imam mrežno kartico, modem, soundblaster in grafično kartico. Pregrevanje ni krivo. No možno da so krivi Win98 SE ker sem enkrat neki gledal Divx film v PowerDVD-ju in mi je kr neki zastopalo. Od takrat naprej se mi dogaja tako.
Kolko pa stane napajalnik od 300 W?
Na plošči imam 2 ventielatorja od 8cm imam mrežno kartico, modem, soundblaster in grafično kartico. Pregrevanje ni krivo. No možno da so krivi Win98 SE ker sem enkrat neki gledal Divx film v PowerDVD-ju in mi je kr neki zastopalo. Od takrat naprej se mi dogaja tako.
Kolko pa stane napajalnik od 300 W?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1528) | Mafia cod 2 |
» | Težave pri na novo sestavljenem računalniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2021 (1484) | Dominik91 |
» | Problem z Radeonom 9500 ProOddelek: Strojna oprema | 1520 (1033) | Sycroft |
» | TEŽAVE Z ABIT KTZA (BREZ RAIDA)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1230) | AtaStrumf |
» | OC-anje ABIT KT-7A: <b>Update</b>Oddelek: Navijanje | 1351 (1045) | morphling1 |