» »

Reset Racunalnika

Reset Racunalnika

salesky ::

Zivjo!
Zanima me kaj bi bilo mogoce krivo ce ti po 15min predvajanja Divx filma kompjuter sam od sebe resetira. Je mogoce Napajalnik kriv ? Imam 235W napajalnik. D800 na KT7a plošči.
Prosim pomagajte!

AlBundy ::

Povej kater OS uporabljaš.
Drugač pa napajalnik naj bi bil več kot dovolj močen, razen če imaš 5 ventilatorjev [poleg napajalnega in matične plošče, ok in grafične kartice],... Verjetno je napaka v programski opremi :\ ?

RoMar ::

kaj pa pregrevanje?

ChiefThunder ::

če maš še cel kup dodane periferije, je čisto možno, da je napajalnik preslaboten. Jz sem mel čist banalen problem; vtič za štrom ni biu dobro priključen na plato in ob vsaki mali vibraciji se je zadeva restartala...

Sicer pa; a se ti to dogaja samo pri gledanju Divix in je čas od zagona venomer isti?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

cyber ::

Verjeten so windowsi krivi ponovno jih namest pa bodo težave minile , problem je v registrih, nek program ti jih je moral mal zmešat.

Tako je to!
Na plošči imam 2 ventielatorja od 8cm imam mrežno kartico, modem, soundblaster in grafično kartico. Pregrevanje ni krivo. No možno da so krivi Win98 SE ker sem enkrat neki gledal Divx film v PowerDVD-ju in mi je kr neki zastopalo. Od takrat naprej se mi dogaja tako.
Kolko pa stane napajalnik od 300 W?

A ta napajalnik: ''ATX12V 300W 220V x Pentium 4'' je samo za P4?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ugašanje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
201742 (1528) Mafia cod 2
»

Težave pri na novo sestavljenem računalniku.

492021 (1484) Dominik91
»

Problem z Radeonom 9500 Pro

Oddelek: Strojna oprema
361520 (1033) Sycroft
»

TEŽAVE Z ABIT KTZA (BREZ RAIDA)

71348 (1230) AtaStrumf
»

OC-anje ABIT KT-7A: <b>Update</b>