» »

Problem z original DVD-jem

Problem z original DVD-jem

mavec ::

Pozdravljeni!

Torej, imam problem z originalnim dvd-jem, ki sem ga naročil pri tej trgovini. Zadeva je bila naročena na amazon.com. Naročil sem tri filme. Ko sem predvajal Mortal Kombat 1 in 2 je zadeva delala brez problema. Nato pa poizkušam predvajati Anakondo 1 in vidim samo črno sliko. Prav tako sem moral DVD pognati ročno. Zvok je, slike pa ni, prav tako pa je DVD tudi preskakoval.
Zadeva mi ne dela na NEC 4550A. Poizkušal sem že z nadgradnjo pogona, a brez uspeha. Tudi z raznimi programi za (khm, khm) pa tudi brez uspeha. Poizkušal sem z Media Player Classic, PowerDVD, WinDVD a ne gre. Film je regije 2. Prodajalec trdi, da mu je film na dvd predvajalniku normalno predvajalo. Zdaj pa me zanima, ali je res mogoče, da zadeve noče predvajati na računalniškem pogonu in, da zadeva dela le na DVD predvajalniku ali pa sem jaz osel?
Ali bi bilo kaj drugače, če bi poizkušal v NEC-u 3520 oz. Plextorjevem DVD-Romu PX-130A/T3BP.

Najlepša hvala za vse odgovore!

lp
Aleksander

Han ::

Naloži program AnyDVD. Če tudi s pomočjo tega WinDVD filma ne predvaja (ne pokaže slike), skopiraj film v ISO image ali na DVD-R ploščo z npr. CloneDVD...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

mavec ::

Han, imam točno enak problem, kot tale kupec. Oba sva dobila DVD iz amazon.co.uk in imava enak problem:

I have had 2 copies of this movie Anaconda on DVD from Amazon, Region 2, PAL. The DVD is encoded in an uncommon standard and therefore is not recognised by many DVD players. A DVD player from around 2001/2002 seems to play the disc perfectly, it does not play on computer DVD drives. I have sent both copies back to amazon. I suppose Anaconda is a film I'll never be able to have on DVD or maybe not for a while. I have a big DVD collection and everyone plays perfectly on players of all ages. All round this film is excellent, just don't buy it on DVD unless you have a player purchsed in 2001/2002.

Izgleda, da je to golo naključje in ima ta DVD zelo čuden način encodinga. Bo treba pač počakat na menjavo.
Vseeno hvala za pomoč.

lp
Aleksander

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

izdelava namestitvenega usb

Oddelek: Programska oprema
141156 (956) Han
»

snemanje HD filma na DVD?