Forum » Strojna oprema » problem s printerjem cannon bjc-3000
problem s printerjem cannon bjc-3000
wintry ::
zdravo
kupil sem rabljen printer Cannon BJC-3000, s izpraznjenemi kartusami...zamenjal sem samo rumeno (kar bi mogl bit zadost) ko pa hocem karkoli sprintati mi pa vrze ven error 5700, in mi oredlaga naj resetiram printer , ce to ne pomaga pa naj poklicem svojega prodajalca(in namrec ne pomaga) , lucka mi 10x utripne zeleno/oranzno potem pa neha...
mogoce kdo ve kaj je narobe? oz na koga se naj obrnem da mi to sporoci (obstaja kak tech support klicni center za cannon tiskalnike :)
pozna kdo kak poceni sevis ?
tnx
kupil sem rabljen printer Cannon BJC-3000, s izpraznjenemi kartusami...zamenjal sem samo rumeno (kar bi mogl bit zadost) ko pa hocem karkoli sprintati mi pa vrze ven error 5700, in mi oredlaga naj resetiram printer , ce to ne pomaga pa naj poklicem svojega prodajalca(in namrec ne pomaga) , lucka mi 10x utripne zeleno/oranzno potem pa neha...
mogoce kdo ve kaj je narobe? oz na koga se naj obrnem da mi to sporoci (obstaja kak tech support klicni center za cannon tiskalnike :)
pozna kdo kak poceni sevis ?
tnx
lupus imperio
blazzzzz ::
a maš vse kartuše orginal?
če jih nimaš je lahko tudi to težava
če jih nimaš je lahko tudi to težava
vedno se najde kdo, ki se ti posmehuje
roscha ::
Če v resnici blinkne 10x potem servisni katalog ve povedati sledeče:
Napaka na ASF enoti (po slovensko dodajalcu papirja).
Možnosti:
1. Napaka na pick-up rolerjih
2. Napaka na čistilni enoti
3. Napaka na glavni plošči.
Sam ne boš rešil ničesar. Servis vabi...
P.S. Če je napaka 3 se popravilo ne splača!
Napaka na ASF enoti (po slovensko dodajalcu papirja).
Možnosti:
1. Napaka na pick-up rolerjih
2. Napaka na čistilni enoti
3. Napaka na glavni plošči.
Sam ne boš rešil ničesar. Servis vabi...
P.S. Če je napaka 3 se popravilo ne splača!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon Pixma MX925 - čiščenje glave - pozna kdoOddelek: Pomoč in nasveti | 2501 (2078) | mat xxl |
» | V domačem omrežju neznani računalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5300 (4361) | Brane22 |
» | HP - nenormalno hitro prazne kartuše?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2506 (2506) | Azrael |
» | Kako poceni refilat Epsonov C60 tiskalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 897 (862) | Brane2 |
» | kater foto papir za inkjeta?Oddelek: Kaj kupiti | 1730 (1665) | Brane2 |