Forum » Programiranje » Microsoft Visio Baza
Microsoft Visio Baza
dajoker ::
Prvič delam v tem programu, in sem nekje prebral, da lahko v ozadju Visia teče podatkovna baza.
Delam popis mreže v podjetju; vsaka vtičnica za UTP ima svojo številko, ki se ujema s številko na patch panelu, kjer je pač priklopljena.
Zdaj me pa zanima, na kakšen način bi ustvaril bazo, ki bi mi glede na vpisano številko UTP vtičnice izpisala številko računalnika in uporabnika. - torej kako se ustvari bazo, ki bi to zagotavljala...
hvala, lp
Delam popis mreže v podjetju; vsaka vtičnica za UTP ima svojo številko, ki se ujema s številko na patch panelu, kjer je pač priklopljena.
Zdaj me pa zanima, na kakšen način bi ustvaril bazo, ki bi mi glede na vpisano številko UTP vtičnice izpisala številko računalnika in uporabnika. - torej kako se ustvari bazo, ki bi to zagotavljala...
hvala, lp
"Hacker" is a term of honour and respect. It is a term that describes
a skill, not an activity. K. Mitnick
a skill, not an activity. K. Mitnick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čas za menjavo gesel? Na spletu našli bazo s 560 milijoni uporabniških imen in geselOddelek: Novice / Varnost | 8862 (5541) | njyngs |
» | [SQL] MySQL, MSSQL, TSQL,... Kaj priporočate in kaj uporabljateOddelek: Programiranje | 4515 (3657) | Groove |
» | wordpress pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6984 (5471) | paliskic |
» | Izdelava spletne strani z novicamiOddelek: Izdelava spletišč | 2245 (1691) | Goran's Blog |
» | [Visual C#] kako narediti vrstice?Oddelek: Programiranje | 1718 (1200) | dbeong |