» »

Glasnost DVD ROMa ?

Glasnost DVD ROMa ?

White ::

Kupil sem LG DVD ROM 16/48. Moti me pa visok piskajoč zvok, ki ga le-ta spušča. Na začetku se zažene kot kakšna turbina potem pa se malce umiri.

Zanima me ali je ta piskajoč zvok res pri vseh DVD-ROMih ? Ne morem si predstavljati, da bi gledal film zraven bi pa to sranje piskalo.

Prosim za vaše izkušnje. Predvsem me zanima če ima kdo LG DVD ? Malce dvomim da je to čist normalno. Na netu sem prebral test in naj bi bil med najtišjimi.

Han ::

Ker proizvajalci pri novejših modelih ne nastavijo več pogona na enkratno hitrost za predvajanje filmov, so le ti kar precej glasni. Včasih pomaga, da predvajanje ustaviš in počakaš, da se plošča preneha vrteti in potem nadaljuješ...

Za Pioneer DVD-116 in 106S obstaja npr. programček, s katerim lahko spremeniš hitrost in tako zelo vplivaš na glasnost.

Poskusi CD Bremse, mogoče bo pomagalo.

White ::

A potem so vsi DVD ROMi glasni? Namreč če je samo ta model ga imam možnost še zamenjat.

Boky ::

Kot je ze Han napisal vzami Pioneer-ja 106/116 za katerega dobis program s katerim lahko spreminjas hitrost vrtenja. Drugace pa je baje tudi samsung precej tih in ze po defaulto regijsko nezaklenjen(tako pravi Monitorjev test par stevilk nazaj).

Marko007 ::

Ja kar Pioneera 106s vzami.>:D Jaz ga ne slišim. Nasplošno pa kolikor poznam, me še noben LGjev cdrom, cdrw ali dvd ni navdušil. No mogoče koga je...jaz sem vsekakor bil razočaran.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18716841 (8880) Vlad Tepeš
»

Ker, kako zakaj?

Oddelek: Sedem umetnosti
311770 (1353) perci
»

Pioneer DVD 166 firmware upgrade RPC-1

Oddelek: Pomoč in nasveti
201264 (1058) DanKick
»

DVD