Forum » Loža » Ženske sanje se uresničujejo...
Ženske sanje se uresničujejo...
Stepni Volk ::
No, skoraj... Ni več potrebno slačenje za pomeriti obleko.
Plačaš s tem, da zapustiš trgovino.
Zadevo so očitno zasnovali "moški". Preveč logike v zamislih. Ženske namreč rade kupijo obleke, ki jih bodo lahko nosile nekoč, v "prihodnosti". Povedano drugače, raje prilagodijo svoje telo obleki, kot obratno. In bilo bi preveč stereotipno, če bi trdil, da to počno samo ženske.
Plačaš s tem, da zapustiš trgovino.
Zadevo so očitno zasnovali "moški". Preveč logike v zamislih. Ženske namreč rade kupijo obleke, ki jih bodo lahko nosile nekoč, v "prihodnosti". Povedano drugače, raje prilagodijo svoje telo obleki, kot obratno. In bilo bi preveč stereotipno, če bi trdil, da to počno samo ženske.
Tody ::
ne bo šlo :) so že delal trgovine čist brez folka pa je bil promet porazen. Ja tudi meni je všeč da mi prodajalka nareže 10 dek salame in 5 dek sira, da mi mesar odreže zrezek in da se mi blagajničarka nasmehne ko ji porinem tisto kartico pod nos.
Gwanaroth ::
Ce bi se vse robotiziralo in avtomatiziralo, potem bi kar veliko stevilo ljudi ostalo brez sluzb.. (prodajalke, trgovci..).
Lights often keep secret hypnosis..
Utk ::
In to bi bilo slabo, ker...?
Nihče noče, da bi slovenske šivilje bile brez služb, ko pa pride tak človek v trgovino, ga ne zanima tolk, ali je bilo narejeno v sloveniji ali turčiji, če je drugo približno 5× cenejše pa nič slabše.
Nihče noče, da bi slovenske šivilje bile brez služb, ko pa pride tak človek v trgovino, ga ne zanima tolk, ali je bilo narejeno v sloveniji ali turčiji, če je drugo približno 5× cenejše pa nič slabše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intelovo razkazovanje mišic: 80-jedrni procesor in napovedi o prehodu na 45 nm proizvOddelek: Novice / Procesorji | 5708 (4521) | imagodei |
» | Mini Concorde do leta 2013?Oddelek: Novice / Ostale najave | 5108 (4755) | WarpedGone |
» | Največje (in najdražje) "ohišje" za iPod NanoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3982 (3195) | Stepni Volk |
» | Orožje prihodnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8497 (445) | Pyr0Beast |
» | Kratka fotozgodovina trdih diskovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3537 (2775) | BBB |