Forum » Programska oprema » Problemi z FF in TB
Problemi z FF in TB
Jeebs ::
Serbus folk! Stvar je sledeča... Kaka 2 tedna nazaj sem nadgradil Firefox in Thunderbird na najnovejše verzije. Od stare inštalacije FF so ostale le favourites, od TB pa samo pošta. Stare verzije programov sem pred inštalacijo novih odstranil in prečistil sistem z Norton System Works. Po namestitvi novih verzij sem vrnil favorites in pošto na svoje mesto. Pojavil pa se mi je ta problem, da če kliknem povezavo v prejeti pošti v TB mi ne odpre povezave v FF, temveč moram ročno skopirati povezavo. Prav tako sem ravnokar opazil, da mi tudi v Yahoo Messenger-ju ne odpre profilov ljudi, če hočem med chatom s kom pogledat njegov profil. Je še kdo naletel na to težavo? Upam, da mi ne bo treba spet reinstall obeh programov, ker mi res ne diši.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ob vstopu na stran spletne banke mi ne ponudi okna s certifikatomOddelek: Pomoč in nasveti | 9246 (6930) | mepa |
» | Izšla Opera 11 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24953 (20239) | kriko1 |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 73426 (62591) | opeter |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9541 (5114) | Zoro3 |
» | Problem z prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1641 (1255) | luky |