Forum » Pomoč in nasveti » cviljenje pc-ja
cviljenje pc-ja
BCSman ::
Vsake tolilko časa začne računalnik cvilit ( ne pc-speaker). Sem posumil na napajalnik, ampak štos je, da to cviljenje lahko za stotinko sekunde "zmotiš" z uporabo miške (klikanje ali pa tudi le premikanje). Ko po internetni strani drsiš navzdol cvili še močneje.
Kišto sem tudi odprl vendar nisem ugotovil s kje ta zvok prihaja. to je zelo moteče, saj se sliši v sosednji prostor.
Kišto sem tudi odprl vendar nisem ugotovil s kje ta zvok prihaja. to je zelo moteče, saj se sliši v sosednji prostor.
boss-tech ::
men je včas cvililo v zvočniku če sm kak cd kopiral na disk. zdj še včas sam ne več tolk
Antonius ::
Da ne cvili ekran?
Ko z miško voziš po ekranu se spreminja svetloba/napetost, to pa vpliva na oscilacije v visokonapetostnem delu ekrana, ki rad oddaja glasove. Ni pa to nič dobrega, verjetno bo v kratkem "kaput"! (ekran).
Ko z miško voziš po ekranu se spreminja svetloba/napetost, to pa vpliva na oscilacije v visokonapetostnem delu ekrana, ki rad oddaja glasove. Ni pa to nič dobrega, verjetno bo v kratkem "kaput"! (ekran).
xabre ::
Meni včasih v dosu cvili ekran. Me spravlja ob živce
Če ti pa pc speaker cvili, ga pa izklopi
Če ti pa pc speaker cvili, ga pa izklopi
BCSman ::
ni monitor in ne speaker.
če poskušam kopirati kako veliko datoteko ne tuli nič močneje, tako da z diskom verjetno ni nič?
2 uri je blo mirno, zdaj je pa spet začelo. grr
če poskušam kopirati kako veliko datoteko ne tuli nič močneje, tako da z diskom verjetno ni nič?
2 uri je blo mirno, zdaj je pa spet začelo. grr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je šla grafična ali napajalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1893 (1428) | _Denny_ |
» | Čudno oglašanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2358 (2011) | Grizzly |
» | Matična mi piska =SOddelek: Strojna oprema | 2578 (2189) | jest10 |
» | PiskanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (974) | iMark |
» | MSI K7T Pro 2Oddelek: Strojna oprema | 1009 (833) | Medved |