Forum » Kaj kupiti » Katero kamero do 110k?
Katero kamero do 110k?
Fairplay ::
Katero kamero do 110.000SIT mi priporočate? Kamera naj bo iz trgovine v sloveniji.
Hvala
Hvala
Calligula ::
Panasonic NV-GS 21 iz npr BOFa za 115.000 SIT.
Ima zelo dobro kvaliteto videa, majhno velikost, odlicno baterijo, 24 kraten opticni zoom, vgrajeno lucko.. in je nekako najbolj vsestranska.
Drugace pa je enakovredna tudi kaka Sony HC 17, ki je TUKAJ samo 81.000 SIT kar je zelo zelo ugodno.
Panasonici so pri nas predragi. Naroci si ga iz Majdica po posti pa ti ga na dom dostavijo lepo in se 2 leti evropske garancije imas lepo-tudi v Sloveniji.
Skratka jaz bi ti svetoval, da narocis Panasonica iz Avstrije ali pa reces temu na www.elektronika.si, ce ti ga lahko zrihta, drugace pa je tudi ta SONY OK.
Ima zelo dobro kvaliteto videa, majhno velikost, odlicno baterijo, 24 kraten opticni zoom, vgrajeno lucko.. in je nekako najbolj vsestranska.
Drugace pa je enakovredna tudi kaka Sony HC 17, ki je TUKAJ samo 81.000 SIT kar je zelo zelo ugodno.
Panasonici so pri nas predragi. Naroci si ga iz Majdica po posti pa ti ga na dom dostavijo lepo in se 2 leti evropske garancije imas lepo-tudi v Sloveniji.
Skratka jaz bi ti svetoval, da narocis Panasonica iz Avstrije ali pa reces temu na www.elektronika.si, ce ti ga lahko zrihta, drugace pa je tudi ta SONY OK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero MINI DV KAMEROOddelek: Kaj kupiti | 2865 (1858) | Mr_Globus |
» | Mini DV kamera Panasonic NV-GS11 - osebno mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7036 (5429) | pivmik |
» | Katero mini DV kamero?Oddelek: Kaj kupiti | 1642 (1495) | iso2000 |
» | Digitalna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6339 (5440) | Caligula |
» | Digitalna videokameraOddelek: Kaj kupiti | 2031 (1685) | Caligula |