Forum » Kaj kupiti » Kateri scanner?
Kateri scanner?
Matty ::
Kateri scanner priporocate v slo-techu, cena od 20-30k sit?
Vglavnem, v enem testu (mislim da Monitor) priporocajo Mustekovega 1200 UB, vendar tega nikjer ne morem dobiti (mogoce kdo ve, kje v sloveniji se ga da dobiti?)
Priporoca se kdo kaksne druge modele?
Vglavnem, v enem testu (mislim da Monitor) priporocajo Mustekovega 1200 UB, vendar tega nikjer ne morem dobiti (mogoce kdo ve, kje v sloveniji se ga da dobiti?)
Priporoca se kdo kaksne druge modele?
TESKAn ::
Umax Astra 2000U ali več. So res odlični.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
andrej ::
Jaz sem ravno nabavo AGFA 1212 USB za nekaj manj kot 20k [Jerovsek] in sem zadovoljen. Glavno mi je blo, da je USB in da ma driverje za w2k...
Ja... meni je vazno, da je USB in da dela tako v Win2k kot v WinMe sistemih...
teskan... mas mogoce izkusnje z nastavkom za prosojnice (diase) pri Umaxu (mislim da je 2200)?
Mimogrede... vazna je tudi velikost scannerja... cim manjsi tem bolje...
teskan... mas mogoce izkusnje z nastavkom za prosojnice (diase) pri Umaxu (mislim da je 2200)?
Mimogrede... vazna je tudi velikost scannerja... cim manjsi tem bolje...
Nope, nimam jaz nastavka za prosojnice. Ko si pa že omenu, da češ čimmanš scanner - Umax - i so kar veliki.
Rocnega Geniusa sem imel pred casom... (kar nekaj let nazaj)... zdej bi pa rad nekaj kar bolj enostavno in z manj truda skenira (pri rocnem si moral biti kar natancen). Ce bi se mi zdelo vredno bi takoj nabavil en Canonov ultra tanek scanner, sam kaj ko stane okol v avstriji 2990 Asch - pri nas niti ne bom spraseval...)
Kaiser ::
Jest mam Musteka 1200UB pa morm rect da dela ko raketa. Sproban je v ME in 2000, je majhen in rabi samo USB prikljucek. Dobis ga v Comtronu za 16,17 jurjev
lp
Kaiser
lp
Kaiser
Še neki za vse z Umax ASTRA 2000U skenerjem in Win2k: Če mate probleme z VistaScan - om, naredte tko:
- Inštalirite VistaScan 3.51 (tist, k pride na CD - ju).
- Ko se inštalacija konča, NE RESETIRAT računalnika. namest tega inštalirite popravk, k da VistaScan na verzijo 3.55.
- Resetirite
In mogl bi delat. Aja, VistaScana 3.70 ne DLL - dat, k je zanč, vsaj pr men - sm zadevo inštaliru pa so zgleda gonilniki mal čudn napisan, tko da mi je pol vsakič, ko sm rač. izklaplu, dalo BSOD.
- Inštalirite VistaScan 3.51 (tist, k pride na CD - ju).
- Ko se inštalacija konča, NE RESETIRAT računalnika. namest tega inštalirite popravk, k da VistaScan na verzijo 3.55.
- Resetirite
In mogl bi delat. Aja, VistaScana 3.70 ne DLL - dat, k je zanč, vsaj pr men - sm zadevo inštaliru pa so zgleda gonilniki mal čudn napisan, tko da mi je pol vsakič, ko sm rač. izklaplu, dalo BSOD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skenerOddelek: Strojna oprema | 1230 (1153) | BoBi |
» | skener umax astra 610SOddelek: Strojna oprema | 1057 (1017) | jurre |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2258 (2067) | andrej |
» | Umax Astra 3400 in W2KOddelek: Strojna oprema | 930 (850) | Borci |
» | Kupujem scaner....Oddelek: Pomoč in nasveti | 982 (870) | MadMax |