Forum » Strojna oprema » problem z tiskalnikom - natisne samo par strani - need help !
problem z tiskalnikom - natisne samo par strani - need help !
jarni2 ::
Lep pozdrav !
Imam laser printer Brother HL-1430
Problem je v tem, da mi je pred kratkim zacel nagajati... ko zacne tiskati npr. dokument dolg 15 strani, mi printer natisne samo cca 5-6 strani, potem pa se ustavi in noce vec...
Potem moram pocakati par ur in ponivno pritisniti gumb na sprednji plosci in potem spet natisne par strani...
Natisnil nisem veliko strani, cca 3000-4000 ... Ali je mogoce da se pregreva al kaj takega ?
Natisnjene strani so pa vseeno zelo dobre valitete...
Kaj bi bilo lahko narobe ?
Lp, j
Imam laser printer Brother HL-1430
Problem je v tem, da mi je pred kratkim zacel nagajati... ko zacne tiskati npr. dokument dolg 15 strani, mi printer natisne samo cca 5-6 strani, potem pa se ustavi in noce vec...
Potem moram pocakati par ur in ponivno pritisniti gumb na sprednji plosci in potem spet natisne par strani...
Natisnil nisem veliko strani, cca 3000-4000 ... Ali je mogoce da se pregreva al kaj takega ?
Natisnjene strani so pa vseeno zelo dobre valitete...
Kaj bi bilo lahko narobe ?
Lp, j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30652 (19922) | bobby |
» | Natisnite si svoje ohišje za nokio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 17478 (14704) | antonija |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3402 (2397) | easyrider3 |
» | Nakup laserskega tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3681 (3156) | majao |
» | ročno obojestransko printanje na laserskem printerjuOddelek: Strojna oprema | 3003 (2883) | roli |