Forum » Programska oprema » Audio zapis na CD
Audio zapis na CD
miko64 ::
Pozdravljeni,
Moj problem je v tem, da ko pretvorim iz MP3 v audio in nato zapišem na cd (nero 7 hitrost 8x) mi pri nekaterih pesmih preskakuje oz so motnje. Nevem ali je problem v softweru ali imam zanič pekač TEAC DV W 512G.
Vsak prelog, ki bi mi pomagal odpraviti problem je dobrodošel.
Hvala
Moj problem je v tem, da ko pretvorim iz MP3 v audio in nato zapišem na cd (nero 7 hitrost 8x) mi pri nekaterih pesmih preskakuje oz so motnje. Nevem ali je problem v softweru ali imam zanič pekač TEAC DV W 512G.
Vsak prelog, ki bi mi pomagal odpraviti problem je dobrodošel.
Hvala
~Speed ::
Ročno konvertiraš MP3-je z ločeno aplikacijo in potem pečeš avdio CD v nerotu?
Če je temu tako, potem kar nerotu pusti, da ti skonvertira MP3-je v navaden avdio zapis.
Če je temu tako, potem kar nerotu pusti, da ti skonvertira MP3-je v navaden avdio zapis.
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
miko64 ::
Hvala Daniel,
če sem prav razumel (klik) je verzija 7.0.1.4b ok, oziroma bi moral pri veziji 7.0.0.0 zamenjati mp3pro.dll iz verzije 6. Kako pa se zamenja mp3pro.dll .
Hvala
če sem prav razumel (klik) je verzija 7.0.1.4b ok, oziroma bi moral pri veziji 7.0.0.0 zamenjati mp3pro.dll iz verzije 6. Kako pa se zamenja mp3pro.dll .
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba mp3 v cd kvalitetoOddelek: Zvok in slika | 9677 (3884) | kuall |
» | Pečenje audio CD-jev iz mp3Oddelek: Programska oprema | 1537 (1349) | ziciko |
» | Varovalna shema StarForce na udaruOddelek: Novice / Igre | 4070 (2648) | Tr0n |
» | Pretvarjanje v MP3Oddelek: Programska oprema | 1873 (1816) | cegu |
» | Mp3, mp3pro,...Oddelek: Zvok in slika | 2265 (1785) | Air_Borne |