Forum » Programska oprema » Kakšen bi moral biti MSN po vaše?
Kakšen bi moral biti MSN po vaše?
CWIZO ::
Na netu sem zasledil neko zlo cool .NET knjižnico za delo z MSN protokolom (dotMSN).
In sem se oloču, da se bom mogoče enkrat v prihodnosti lotu izdelave svojga klienta...
No prosil bi vas, če napišete kaj bi vi v obstoječem MSNju spremenili, kaj bi dodali kaj bi skenslali...
Da vidim kaksne zadeve bi folk rad imel pri nekem chat klientu...
Vem da obstaja ze N drugih klientov, vem da obstajajo klienti ki zdruzujejo vec protokolov.
Tako da takih komentarjev ne rabim (in bi prosil moderatorje, da jih izbrisejo).
In sem se oloču, da se bom mogoče enkrat v prihodnosti lotu izdelave svojga klienta...
No prosil bi vas, če napišete kaj bi vi v obstoječem MSNju spremenili, kaj bi dodali kaj bi skenslali...
Da vidim kaksne zadeve bi folk rad imel pri nekem chat klientu...
Vem da obstaja ze N drugih klientov, vem da obstajajo klienti ki zdruzujejo vec protokolov.
Tako da takih komentarjev ne rabim (in bi prosil moderatorje, da jih izbrisejo).
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
alesrosina ::
ok, cist tko .... probi narest msn klient, ki je dejansko zdruzen z neko drugo aplikacijo - torej protokol msn uporabi za neko izvirno idejo :) Cist tko predlog.
Drugace pa kaj pogresam pri msnju? hm, mogoce video/audio konference (torej vec udelezencev kot samo 2), ostalo pa mislm da je kar dobra aplikacija.
PS: mogoce bi pri microsoft messenger for MAC dodal tist osebno sporocilo, slikce ze na spisku vseh oseb in povezava z msn spejsi. Ampak to z .netom zal bolj tezko naredis :P
Drugace pa kaj pogresam pri msnju? hm, mogoce video/audio konference (torej vec udelezencev kot samo 2), ostalo pa mislm da je kar dobra aplikacija.
PS: mogoce bi pri microsoft messenger for MAC dodal tist osebno sporocilo, slikce ze na spisku vseh oseb in povezava z msn spejsi. Ampak to z .netom zal bolj tezko naredis :P
CWIZO ::
Ja sem razmisljal da bi naredu tko da bi preko MSNja mojmu programu posiljal komande on bi pa pol na racunalniku naredu kej.
Nevem recmo pogledal kok mejlov mam neprebranih, al pa mi poslal kako datoteko ki bi jo rabu...
Mas ti kak drugacen predlog se?
Glede konferenc: pomoje je to ze v sammu protokolu omejeno na 2... se pa nikol nisem ne z zvokom ne z videom ukvarjal tak da bi mogu najprej ksno bl simpl stvar v to smer naredit preden bi se kej tazga lohk lotu...
Nevem recmo pogledal kok mejlov mam neprebranih, al pa mi poslal kako datoteko ki bi jo rabu...
Mas ti kak drugacen predlog se?
Glede konferenc: pomoje je to ze v sammu protokolu omejeno na 2... se pa nikol nisem ne z zvokom ne z videom ukvarjal tak da bi mogu najprej ksno bl simpl stvar v to smer naredit preden bi se kej tazga lohk lotu...
hancic.info
ZigX- ::
CWIZO .. lahko izdas kje si to najdu .. ker sm meu tudi jaz tako mislenje (da bi nredu svoj klient) ..
Ni zime, ni zime!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13581 (10795) | energetik |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19919 (15477) | darkolord |
» | Google Talk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16047 (9870) | slitkx |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17786 (13466) | 64202 |
» | Še več prostora za vašo pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7361 (5687) | CaqKa |