Forum » Operacijski sistemi » Mandriva ne gre na internet
Mandriva ne gre na internet
sans ::
Lep pozdrav vsem. Prosim za pomoč!!! Naložila sem Mandrivo, vse lepo in prav, izgleda super, programi delajo, pojavlja se mi samo ena težava: ne morem na internet! (no local area conection). Preverjeno. Mi lahko kdo svetuje ali pove, kaj naj storim?
iNN ::
Zivijo!
Torej najprej povej kako si povezana, preko routerja? Ali direktno na modem? Odpri terminal ter vpisi ifconfig, ce si priklopljena direktno na modem, potem moras vzpostaviti povezavo PPPoE, ce si priklopljena na router potem si nastavis IP oz omogocis DHCP.
Torej najprej povej kako si povezana, preko routerja? Ali direktno na modem? Odpri terminal ter vpisi ifconfig, ce si priklopljena direktno na modem, potem moras vzpostaviti povezavo PPPoE, ce si priklopljena na router potem si nastavis IP oz omogocis DHCP.
==
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet - padec hitrosti (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4745 (4194) | hojnikb |
» | Router konfiguracijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (935) | pudlcek |
» | Lan ne delujeOddelek: Operacijski sistemi | 978 (908) | imagodei |
» | Kako priklopit 2 računalnika na isti adsl račun?Oddelek: Omrežja in internet | 2452 (2101) | gumby |
» | KKS -Arnes- router ??? A je res nemogoče??Oddelek: Omrežja in internet | 1886 (1471) | kajak33 |