Forum » Zvok in slika » CCE mpeg2 .mpv + .mpa -> DVD
CCE mpeg2 .mpv + .mpa -> DVD
potepuh ::
zdravo!
na kratko:po pretvorbi z CCE (cinemacraft encoder)sem dobil datoteki .mpv (video) in .mpa (audio). kako to najlažje zapečti kot DVD? nero tega ne podpira.
če koga zanima moj postopek:
gre se za DV posnetek.uporabil sem avisynth( leakkerneldeint in peachsmoother ).
pretvoril z CCE v mpeg2 (tukaj nastopi problem).
uporabil sem dvd maestro,ki pretvori v dvd format (video_ts),kar nero lepo zapeče in vse dela.zanima me krajša pot oz. direkt CCE -> nero.
hvala
na kratko:po pretvorbi z CCE (cinemacraft encoder)sem dobil datoteki .mpv (video) in .mpa (audio). kako to najlažje zapečti kot DVD? nero tega ne podpira.
če koga zanima moj postopek:
gre se za DV posnetek.uporabil sem avisynth( leakkerneldeint in peachsmoother ).
pretvoril z CCE v mpeg2 (tukaj nastopi problem).
uporabil sem dvd maestro,ki pretvori v dvd format (video_ts),kar nero lepo zapeče in vse dela.zanima me krajša pot oz. direkt CCE -> nero.
hvala
SasoS ::
Ne morš.
Pretvorbi vedno sledi Authoring. Obstajajo sicer programi ki ti nardijo enkoding in authoring v enem koraku ampak so slabše kvalitete kot cce.
Pretvorbi vedno sledi Authoring. Obstajajo sicer programi ki ti nardijo enkoding in authoring v enem koraku ampak so slabše kvalitete kot cce.
potepuh ::
saj sem si mislil. pač bom imel to vmesno stopnjo.očitno bom ostal pri dvd maestro oz čem podobnem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | miniDV --> DVDOddelek: Zvok in slika | 1275 (1013) | aljazh |
» | Dvd authoringOddelek: Zvok in slika | 2571 (1879) | waters |
» | dodajanje podnapisov v DVD z ifoeditOddelek: Zvok in slika | 1452 (1290) | Gatsu |
» | Iz DV v DVD zapisOddelek: Zvok in slika | 2179 (1969) | pivmik |
» | Pretvarjanje avi v DVDOddelek: Zvok in slika | 1715 (1479) | krneki |