Forum » Operacijski sistemi » Različni privzeti programi za različne uporabnike (Win XP)
Različni privzeti programi za različne uporabnike (Win XP)
Wega ::
Tole me malce bega: sam bi rad za privzet pregledovalnik interneta uporabljal Firefox, medtem ko bi mi žena in deca rada imela še naprej IE, kot so pač vajena. Vsak ima svoj uporabniški račun, vendar mi vedno nastavi enak privzeti račun na vseh računih.
Ali je torej možno nastaviti tako, da bi imel jaz na mojem računu privzeto lisičko, ostali računi pa pač kar si želijo?
Še to: vsi trije računi (moj, ženin, otroški) imajo poln, administratorski dostop.
Ali je torej možno nastaviti tako, da bi imel jaz na mojem računu privzeto lisičko, ostali računi pa pač kar si želijo?
Še to: vsi trije računi (moj, ženin, otroški) imajo poln, administratorski dostop.
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava delovnih mest med sabo(različni kraji)Oddelek: Omrežja in internet | 3714 (3107) | čuhalev |
» | Crossfire na 2 različnima karticamaOddelek: Pomoč in nasveti | 2265 (2099) | banditen |
» | Test porabe pomnilnika različnih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12210 (8773) | MrStein |
» | Različni zvoki na različne izhodeOddelek: Zvok in slika | 1027 (964) | gruntfürmich |
» | Različne grafične: keroOddelek: Kaj kupiti | 1219 (913) | frudi |