» »

kako bi to naredu k se mi ne sanja?!?

kako bi to naredu k se mi ne sanja?!?

Witboy ::

Ok, jst bi rad mel neko web stran na kateri se bi skos vrtele slikce ter mogoce kake avi animacije v nekem zaporedju kot nek slide show. te slikce in pa videe bi pa naj bi vlekla iz neke mape ki bi jo pac dolocu... in pol da bi lahko mile volje menjal slikce in pa avie pa se bi pac pol to normalno menjal. A je to sploh mozno? Mislm to sm dubu neko ideo k bi rabu kot za predstavitev...

hvala za kakrsni koli nasvet!

LP

BluPhenix ::

Narediš lahko s PHP, javo, v bistvu moralo bi se dati s katerim koli načinom za izdelovanje aktivnih strani.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Tody ::

a ti bi to skos al na refresh ? slike pomoje se bi dale vrtet samo filmčke pa nevem kako... Mislim folk se ne zaveda da se njihova spletna stran en vrti skos tko kot v kinu al pa TV.

Witboy ::

ja to bi po moje blo na refresh... u bistvu se ne vem tocn... u bistvu majo to narejen sonyeve prezentacijske plazme... podatke pobirajo iz serverja, ki pac je v nekem folderju in ne glede na to al je film al slika predvaja... ce je slika je pac 5s, ce je film pa do konca filmcka in nato menja. Zelo zanimivo narejeno, sam se ne da sourca vidt. :(
No, in jst bi mel neki tazga narejen... se jen za wb na ven, ker bi folk prevelke linije moral met... ampak za intranet, za katerega pa nebi smel bit problem.

mjakop ::

Narediš neko stran. v glavo te strani dodaš tole:
< y http-equiv="refresh" content="x">. Kjer je x čas prikaza strani in y=meta(ne morem ti boljše napisat, ke rmi drugače ne pusti dodat odg.)

Po pretečenem času se stran osveži in ti s php/asp/jsp prikažeš drugo vsebino. Problem je lahko samo za filmčke, ker neveš kako dolg je(oziroma veš, če bodo to tvoji filmčki v naprej pripravljeni). Sej kar se vsebine tiče, bi si lahko shranil v bazo in bi za vsako sliko ali film napisal kako dolg naj bo prikaz.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

100Hz pri LCD TVjih - brezveze? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
669690 (8333) neres
»

Zastonj XBOX 360! (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
766100 (2832) roli
»

Približna cena izdelave (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
997842 (5805) JanezekNovak
»

AllAdvantage je nazaj. Bodi plačan za visenje na netu! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37322022 (13642) d0rK
»

BENQ DC2300

Oddelek: Zvok in slika
281717 (1398) Caligula

Več podobnih tem