Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijska naprava HP PSC 1610
Multifunkcijska naprava HP PSC 1610
ge ::
Glede nasvetov, na tem forumu, katero multifunkcijsjko napravo kupiti (tikalnik-skener-fotokopirc) sem se odločil za
firmo HP model PSC 1610.
Po tem sem malo "poguglal" in na raznih forumih ugotovi, da imajo nekateri težave z omenjenim modelom; zatikanje papirja, napaka pri zaznavi kartuše,...
Določene zadeve bi se naj popravile z downloadom popravkov-gonilnikov (mimogrede, download na HP strežniku NE deluje !!! ) ?!?
Torej, zanimajo me vaše iskušnje s to napravo tako pozitivne kot negativne.
firmo HP model PSC 1610.
Po tem sem malo "poguglal" in na raznih forumih ugotovi, da imajo nekateri težave z omenjenim modelom; zatikanje papirja, napaka pri zaznavi kartuše,...
Določene zadeve bi se naj popravile z downloadom popravkov-gonilnikov (mimogrede, download na HP strežniku NE deluje !!! ) ?!?
Torej, zanimajo me vaše iskušnje s to napravo tako pozitivne kot negativne.
Ge
ge ::
Se zahvaljujem za zelo izčrpne odgovore (močno dvomim da v SLO ni nobenega kupca tega izdelka)
Ge
rimljan ::
sem lastnik modela 1510 cca. mesec dni in zaenkrat nimam nobenih težav, razen, da mi vsak dan ko ga vžgem, takoj stiska preizkusno stran , kar je zoprno, ker ga rabim večinoma za scan
rimljan
zos ::
Jaz imam 1610 model in po nekaj mesecih deluje brez tezav. Je pa res, da nisem zahteven uporabnik. Uporabljam ga za kaksen scan, fotokopijo in print seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux UBUNTU (ISO) DVD za pomoč pri odpravljanju Hardware težavOddelek: Operacijski sistemi | 2933 (2549) | hojnikb |
» | Zakaj igre stanejo $60? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8051 (5794) | BigWhale |
» | kateri cenejši laserski tisklanikOddelek: Kaj kupiti | 2155 (1847) | mersol |
» | Katera multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 4764 (4195) | nodes |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5024 (4379) | dolenska |