Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijska naprava HP PSC 1610
Multifunkcijska naprava HP PSC 1610
ge ::
Glede nasvetov, na tem forumu, katero multifunkcijsjko napravo kupiti (tikalnik-skener-fotokopirc) sem se odločil za
firmo HP model PSC 1610.
Po tem sem malo "poguglal" in na raznih forumih ugotovi, da imajo nekateri težave z omenjenim modelom; zatikanje papirja, napaka pri zaznavi kartuše,...
Določene zadeve bi se naj popravile z downloadom popravkov-gonilnikov (mimogrede, download na HP strežniku NE deluje !!!
) ?!?
Torej, zanimajo me vaše iskušnje s to napravo tako pozitivne kot negativne.
firmo HP model PSC 1610.
Po tem sem malo "poguglal" in na raznih forumih ugotovi, da imajo nekateri težave z omenjenim modelom; zatikanje papirja, napaka pri zaznavi kartuše,...
Določene zadeve bi se naj popravile z downloadom popravkov-gonilnikov (mimogrede, download na HP strežniku NE deluje !!!
Torej, zanimajo me vaše iskušnje s to napravo tako pozitivne kot negativne.
Ge
ge ::
Se zahvaljujem za zelo izčrpne odgovore (močno dvomim da v SLO ni nobenega kupca tega izdelka)
Ge
rimljan ::
sem lastnik modela 1510 cca. mesec dni in zaenkrat nimam nobenih težav, razen, da mi vsak dan ko ga vžgem, takoj stiska preizkusno stran
, kar je zoprno, ker ga rabim večinoma za scan
rimljan
zos ::
Jaz imam 1610 model in po nekaj mesecih deluje brez tezav. Je pa res, da nisem zahteven uporabnik. Uporabljam ga za kaksen scan, fotokopijo in print seveda.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Linux UBUNTU (ISO) DVD za pomoč pri odpravljanju Hardware težavOddelek: Operacijski sistemi | 3368 (2984) | iloveboobz |
| » | Zakaj igre stanejo $60? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8747 (6490) | BigWhale |
| » | kateri cenejši laserski tisklanikOddelek: Kaj kupiti | 2262 (1954) | mersol |
| » | Katera multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 4884 (4315) | nodes |
| » | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5305 (4660) | dolenska |