Forum » Pomoč in nasveti » težave s predvajanjem videa.wmv
težave s predvajanjem videa.wmv
sankus ::
Zdravo
bi prosu za pomoč / nasvet...Naložil sem xvid in divx kodeka in uporabil mplayer. Pri predvajanju .avi, .mp(e)g in .mov ni težav, pri .wmv pa ne pokaže slike - gre za moj posnetek narejen z webcam-om in posnetek je bil predvajan na drugem računalniku in je deloval pravilno.
Kaj storiti?
hvala in sb
bi prosu za pomoč / nasvet...Naložil sem xvid in divx kodeka in uporabil mplayer. Pri predvajanju .avi, .mp(e)g in .mov ni težav, pri .wmv pa ne pokaže slike - gre za moj posnetek narejen z webcam-om in posnetek je bil predvajan na drugem računalniku in je deloval pravilno.
Kaj storiti?
hvala in sb
sankus ::
dvomim da bo pomagalo. mplayer (po mojih izkušnjah) predvaja (skoraj) vse video formate...
a obstaja mogoče kšn audio kodek?
a obstaja mogoče kšn audio kodek?
#000000 ::
Probaj posodobit WMV player. Verjetno je to, sicer pa ti sporoči kako napako ? ali ne. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15676 (8001) | Map |
» | Mac OS X - RTV slo posnetki se ne predvajajoOddelek: Pomoč in nasveti | 6344 (5120) | noraguta |
» | Real Player linux in plugin za FirefoxOddelek: Operacijski sistemi | 1188 (1083) | bosto |
» | Linux-par vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 1205 (992) | leinad |
» | Dovolj mocen racunalnik za DiVX filme?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1329 (1132) | largie |