Forum » Zvok in slika » Kamera -> računalnik preko TV tunerja
Kamera -> računalnik preko TV tunerja
Dejcc ::
Lep pozdrav!
Ko hočem spraviti posnetke iz kamere na računalnik preko TV tunerja, povežem video izhod iz kamere s TV tunerjem (Leadtek Winfast PVR 2000), avdio izhod pa dam na zvočno(line in ali mic).
Ko gledam v priloženem programu posnetke iz kamere, normalno slišim zvok, ko pa začnem snemat pa posname samo video brez zvoka!?! V nastavitvah je možnost izbiranja pod Audio Recording Line onemogočena. Je to zaradi napačnih nastavitev v nadzorni plošči / Sounds and audio devices? Drugače nimam drugih problemov v povezavi z zvokom.
Če kdo ve kaj je narobe naj prosim napiše jaz sem že brez idej
Probam lahko še s posodobitvijo programske opreme, trenutna je stara ~4 mesece. Bom pogledal na uradni strani...
Lp!
Ko hočem spraviti posnetke iz kamere na računalnik preko TV tunerja, povežem video izhod iz kamere s TV tunerjem (Leadtek Winfast PVR 2000), avdio izhod pa dam na zvočno(line in ali mic).
Ko gledam v priloženem programu posnetke iz kamere, normalno slišim zvok, ko pa začnem snemat pa posname samo video brez zvoka!?! V nastavitvah je možnost izbiranja pod Audio Recording Line onemogočena. Je to zaradi napačnih nastavitev v nadzorni plošči / Sounds and audio devices? Drugače nimam drugih problemov v povezavi z zvokom.
Če kdo ve kaj je narobe naj prosim napiše jaz sem že brez idej
Probam lahko še s posodobitvijo programske opreme, trenutna je stara ~4 mesece. Bom pogledal na uradni strani...
Lp!
Dejcc ::
Zivjo, spet jest: a lahko uporabm tud druge programe ne pa samo tega k je bil zravn tunerja? Mogoče kdo ve? Prosm napište še imena teh programov
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | video hi8 to pc..Oddelek: Zvok in slika | 1228 (650) | zuz3k |
» | Izbira pretvornika iz composite video v FW ali po drugi poti v PCOddelek: Zvok in slika | 1553 (1383) | Scotch3M |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20176 (7722) | dire |
» | Težave s snemanjem - POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1432) | robobobo |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3361 (3063) | pivmik |