» »

WinXP firewall any good?

WinXP firewall any good?

mobisuxguru01 ::

no tko je, nimam pojma kako se streže tem zidovom požarnim, zanima pa me sam a je ta firewall v XPjih kj dobr al ne, glede na to da prihaja od malega mehkega se bojim da je tudi zaščita mala in mehka, al se motim, zanima me pa zaradi tega, ker dobimo ADSL in bomo skoz na netu, oz. a mi dinamičen IP kj pomaga pri zaščiti pred vdori al ne?

če je pa kdo pr volji lahko pa še kj splošnga napiše o firewallu

ABX ::

Uno od XP-ja je firewall na pol, ker te zaščiti samo na notri. Če jim vdor znese lahko delajo kar hočejo.

Dinamičen IP te brani vdora do neke mere, tudi tukaj velja da če jim vdor znese si ga najebal.

V končni fazi imaš dobro zaščito za prihajajoče podatke a nobeno za poslane.

Firewall za doma:

Zone Alarm
Tiny personal firewall (več možnosti in malo več neprespanih ur zaradi dodatnih funkcji)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

andrej ::

hja, vgrajeni firewall je cisto ok za obicajne uporabnike. Ce pa res zelis met vedno najboljso in najvec kontrole potem bi ziher izberi kaj drugega.

Kot je ABX reko firewall blokira samo promet v tvoje omrezje. Navzven spusti vse. Ce te to moti (nevarno pri trojancih) nabavi kaksen drug firewall...

Meni osebno pa zlo dobro sluzi. Najboljse je ker ni treba instalirat nobenaga drugaga programa, pa ga vedno updatat, itd...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Varnost statičnega IP? Davčna blagajna (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7616713 (14335) Er333
»

ARNES

Oddelek: Informacijska varnost
112309 (1938) joejoe
»

Switch ali router???

Oddelek: Omrežja in internet
333696 (2690) Ursus
»

Vdor v računalnik (strani: 1 2 )