Forum » Pomoč in nasveti » tezava povezave interneta v XPjih
tezava povezave interneta v XPjih
RokB ::
Lep pozdrav!
Imam eno veliko tezavo!Ta teden sem naredil na svojem racunalniku virus scan z Avastom in od kar sem to naredil mi v Windowsih XPjih ne dela internet!Povezava z roterjem je a net mi pa ne dela!
Imam pa vporedno linuxe tam pa mi internet dela...tako da krivim antivirusni program,da je nasel virus in ga brisal in od takat mi ne dela net!
Kak nasvet kak resit to,a mi preostane samo na novo naloziti XPje?
Hvala ze v naprej!
Imam eno veliko tezavo!Ta teden sem naredil na svojem racunalniku virus scan z Avastom in od kar sem to naredil mi v Windowsih XPjih ne dela internet!Povezava z roterjem je a net mi pa ne dela!
Imam pa vporedno linuxe tam pa mi internet dela...tako da krivim antivirusni program,da je nasel virus in ga brisal in od takat mi ne dela net!
Kak nasvet kak resit to,a mi preostane samo na novo naloziti XPje?
Hvala ze v naprej!
Birko
sloxl8 ::
- preveri nastavitve prehoda (gateway), nastavitve DNS-ja
- preveri nastavitve požarnega zidu v routerju in v sistemu (Windows)
- novo nalaganje (ali, bognedaj, formatiranje) je vedno zadnja, ampak RES zadnja rešitev
- preveri nastavitve požarnega zidu v routerju in v sistemu (Windows)
- novo nalaganje (ali, bognedaj, formatiranje) je vedno zadnja, ampak RES zadnja rešitev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 4823 (4491) | Barti |
» | Težave z nastavitvami deljenja v omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4534 (4373) | Grega_K |
» | Brskanje ne dela, GE in uTorrent pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (1034) | flbroker |
» | Msn messenger 7.5 ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 4602 (2167) | amigo_no1 |
» | Windows XP home edition in LAN povezavaOddelek: Operacijski sistemi | 890 (817) | Border |