Forum » Pomoč in nasveti » Problem z ahlonom xp in elite plato
Problem z ahlonom xp in elite plato
black block ::
Dan
Imate kakšn predlog kaj nardit?
Konfiguracija:
1500+ xp athlon
plata k7s5a elite
2 x 256 micron rama cas 2
ge force 2 gts/pro hercules
win xp pro final
ko prižgem PC vse dela normalno ko dam restart se mi pri novem logiranju v winse prikaže blue screen s sledečimo napisom:
STOP.C00000221 unknowsn error
\systemroot\system32 tdll.dll Ko ga ugasnem PC in spet prižgem (ne restartam) dela normalno ko dam restart spet isto, drugače vse dela normalno in ni nobenih neskladij z driverji na systemu in vse je normalno s softwerom ni ne preverjenih gonilnikov!
A kdo kaj bi to lahko bilo?????
Hvala za odgovore v naprej...
Lp
Imate kakšn predlog kaj nardit?
Konfiguracija:
1500+ xp athlon
plata k7s5a elite
2 x 256 micron rama cas 2
ge force 2 gts/pro hercules
win xp pro final
ko prižgem PC vse dela normalno ko dam restart se mi pri novem logiranju v winse prikaže blue screen s sledečimo napisom:
STOP.C00000221 unknowsn error
\systemroot\system32 tdll.dll Ko ga ugasnem PC in spet prižgem (ne restartam) dela normalno ko dam restart spet isto, drugače vse dela normalno in ni nobenih neskladij z driverji na systemu in vse je normalno s softwerom ni ne preverjenih gonilnikov!
A kdo kaj bi to lahko bilo?????
Hvala za odgovore v naprej...
Lp
_Mortal_ ::
formatiri disk in vse na novo sam mam isto matično in procesor pa mi dela v redu
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Koci ::
Če maš windowse Xp ti rpedlagam, da z cd-ja poženeš setup in mu daš "repair" sistema. Druga možnost pa je, da ti kak kolega pošlje fail iz njegovih windowsov in z njim povoziš starega.
Panta rei!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzne ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (933) | AC_DC |
» | OS za low-end računalnik ?Oddelek: Operacijski sistemi | 2871 (2170) | d4vid |
» | blue screen of death ... čez 2 ure pa spet ok WTF?Oddelek: Pomoč in nasveti | 916 (808) | Shegevara |
» | WIN 7 automatic driver install izklop???Oddelek: Operacijski sistemi | 766 (702) | Hexenšus |
» | ko znova zaženem pc, se ne prižge več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1027) | nosk8fx |